Google Nexus One, intr-o recenzie Mobilissimo.ro - Partea 1 (Video)

2.916 ori
<b>Google Nexus One, intr-o recenzie Mobilissimo.ro - Partea 1 (Video)</b>Dupa ce v-am prezentat un duel al display-urilor dintre iPhone 3G, HTC HD2 si Nexus One, dar si un test al vitezei conexiunii WiFi de pe acelasi terminal Google si iPhone, iata ca a venit momentul sa trecem la analiza lui "Google Phone". Multumim celor de...

Dupa ce v-am prezentat un duel al display-urilor dintre iPhone 3G, HTC HD2 si Nexus One, dar si un test al vitezei conexiunii WiFi de pe acelasi terminal Google si iPhone, iata ca a venit momentul sa trecem la analiza lui "Google Phone". Multumim celor de la GPS-Auto.ro pentru ca ne-au furnizat handsetul si trebuie sa spunem inca de la inceput ca acest telefon Android este exceptional.

Produs de HTC, terminalul este "disecat" in clipul de mai sus, pentru a putea afla daca el este sau nu mai bun decat HTC HD2 si iPhone 3GS. In aceasta prima parte a recenziei, ne-am ocupat de display, de specificatii hardware, de interfata si sistem de operare, de functiile de telefonie si de camera smartphone-ului.

Display-ul este deja un subiect dezbatut aici, dar va reamintim ca avem de-a face cu un touchscreen AMOLED de 3.7 inchi, care suporta o rezolutie maxima de 800 x 480  pixeli si contrast de 100.000 la 1. Ecranul este capacitiv si are o claritate de invidiat. Sub carcasa se ascunde un procesor Snapdragon de 1 GHz, dar si 512 MB memorie Flash, 512 MB RAM, iar printre dotari regasim si un slot pentru carduri microSD, care creste capacitatea de stocare cu pana la 32 GB.

Am testat handsetul de-a lungul a 5 zile, la un nivel mediu de utilizare, timp in care bateria a rezistat rezonabil, fiind o unitate de 1400 mAh. Nexus One ruleaza Android 2.1, suporta multitasking si foloseste aplicatiile din Android Marketplace, care rivalizeaza cu usurinta cu App Store, datorita numarului mare de softuri disponibile, plus ca are avantajul gratuitatii majoritatii applicatiilor.

Desi cel mai probabil nu veti cumpara un Nexus One pentru camera si aceasta se descurca excelent, incorporand un senzor de 5 megapixeli, blitz LED si autofocus. Geotagging-ul este si el disponibil, dar si balansul automat de alb, iar fotografiile rezultate arata bine, chiar si atunci cand luminozitatea este scazuta. Captura video se realizeaza la o rezolutie maxima de 720 x 480 pixeli cu 20 fps.

Aceasta a fost doar prima parte a recenziei lui Nexus One, dar ramaneti pe Mobilissimo.ro caci urmeaza partea a doua in care vom discuta si despre aplicatiile acestui handset si restul functiilor sale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×