HTC One M9 Hands-on - Mini review în cadrul lansării din România a telefonului: HTC M8+ cu un soi de bumper, colorit dual şi noutăţi software interesante (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.241 ori
<b>HTC One M9 Hands-on - Mini review în cadrul lansării din România a telefonului: HTC M8+ cu un soi de bumper, colorit dual şi noutăţi software interesante (Video)</b>Pe 31 martie 2015 ne-am aflat la evenimentul de debut al lui HTC One M9 &icirc;n Rom&acirc;nia, după ce ne-am familiarizat cu terminalul şi &icirc;n Barcelona, cu ocazia MWC 2015. Ei bine, handsetul a sosit pe piaţa locală, urm&acirc;nd să fie pus...

Pe 31 martie 2015 ne-am aflat la evenimentul de debut al lui HTC One M9 în România, după ce ne-am familiarizat cu terminalul şi în Barcelona, cu ocazia MWC 2015. Ei bine, handsetul a sosit pe piaţa locală, urmând să fie pus în vânzare de pe 3 aprilie, la preţul recomandat de 3199 lei.

Am avut ocazia să petrec câteva minute bune în compania acestui device, iar ce a rezultat a fost mini recenzia video de mai jos. Nu greşim prea mult dacă numim telefonul un HTC One M8+, iar acel extra strat de material din zona marginilor carcasei da senzaţia de husa bumper aplicată. HTC One M9 adoptă un colorit dual, cu o nuanţă în spate şi altă lateral, optând pentru nuanţe fistichii ca auriu sau "cupru".

Butonul On/Off a fost mutat lateral, sub cele de volum şi nu este prea ergonomic acest setup trebuie să recunosc. La bord avem parte de procesorul Snapdragon 810, faimosul octa-core care a fost controversat o vreme pentru creșterile de temperatură, apoi recent am aflat că problemele sale ar fi fost rezolvate. HTC One M9 păstrează acelaşi ecran Super LCD 3 de 5 inch cu rezoluţie Full HD al predecesorului, dar acum primim protecţie Gorilla Glass 4.

HTC One M9

Carcasa este una unibody din aluminiu, uşor rotunjită şi noul venit este cu 3 grame mai uşor decât M8, dar şi cu 0.2 mm mai gros. Adevărata inovaţie este la capitolul software, unde primim atât o serie de teme, pe care le putem descărca de pe web, cât şi Moduri de funcţionare. Astfel, telefonul va detecta că sunteţi acasă sau la birou şi vă va oferi acces rapid doar la anumite iconuri sau homescreen-uri, cele asociate modului de lucru sau locului în care vă aflaţi sau momentului zilei.

Recenzie HTC One M9

În privinţa temelor, puteţi crea chiar voi o temă, alegând câteva culori de bază dintr-o fotografie. În spatele lui One M9 se află o cameră de 20 MP cu senzor Toshiba, iar în faţă se află camera Ultrapixel de 4 MP de pe HTC One M8. Camera principală nu a produs rezultate prea bune la testele iniţiale de la eveniment, dar aşteptam varianta finală pentru un test mai amănunţit.

Review HTC One M9

Camera selfie se comportă bine în schimb, deşi nici ea nu e la înălţimea rezultatelor lui Galaxy S6 de exemplu. În cele 10-15 minute petrecute cu HTC One M9, timp în care am folosit camera şi am umblat prin meniuri, temperatura telefonului a crescut destul de mult, cam la fel de mult cum creşte când jucam jocuri pe alte terminale. Nu s-a ajuns la supraîncălzire, dar e îngrijorător.

HTC One M9 Hands-on - Mini review în cadrul lansării din România a telefonului: HTC M8+ cu un soi de bumper, colorit dual şi noutăţi software interesante (Video)

Menţionez şi faptul că BlinkFeed are acum un colorit albastru şi nu verde şi ca tile-urile cu informaţie şi feeduri sunt mai bine organizate. Cam atât despre HTC One M9 şi revenim în curând şi cu o recenzie completă, când vom primi o unitate finală. [FORUM]

HTC One M9 prețuri actualizate:

HTC One M9 Hands-on (mini review)

HTC One M9
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×