HTC One M9 este lansat oficial în România; acesta va debuta în magazine pe 3 aprilie la un preț de 3.199 lei

1.094 ori
<b>HTC One M9 este lansat oficial în România; acesta va debuta în magazine pe 3 aprilie la un preț de 3.199 lei</b>Astăzi am avut ocazia să particip &icirc;mpreună cu Alex la evenimentul de lansare a noului HTC One M9 pe piața locală, conferință ce a avut loc &icirc;n București la club Loft. Deși nu s-au str&acirc;ns at&acirc;t de multe persoane din media ca...

Astăzi am avut ocazia să particip împreună cu Alex la evenimentul de lansare a noului HTC One M9 pe piața locală, conferință ce a avut loc în București la club Loft. Deși nu s-au strâns atât de multe persoane din media ca și la evenimentul anterior desfășurat de Samsung odată cu debutul lui S6/S6 Edge, atmosfera a fost una foarte relaxată și deschisă.

Sosiți cu puțin înainte de startul evenimentului, am avut câteva minute la dispoziție pentru a face o serie de fotografii cu noul One și arunca din nou o privire asupra design-ului său. Pe lângă telefoanele afișate, la fața locului erau și fetele angajate de HTC îmbrăcate în rochii argintii în ton cu nuanțele metalice.

La scurt timp după acest moment, pe scenă a urcat Marko Savkovic, șeful diviziei de product marketing în cadrul HTC. Acesta ne-a vorbit pe larg despre funcțiile telefonului și despre componentele ce au fost integrate în carcasa sa uni-body.

Au fost prezentate rând pe rând și o serie de filmulețe ce scoteau în evidența camera frontală ultrapixel, senzorul principal de 20.7 megapixeli, sau procesor Snapdragon 810.După această trecere printre specificații pe scenă a urcat și un designer ce reprezenta compania de accesorii vestimentare Shooka Design.

Aceasta a spus câteva cuvinte despre design-ul telefonului, și cum acesta reușește să fie mai atât un smartphone, cât și un accesoriu fashion. Spre finalul discuției, un alt oficial HTC ne-a dezvăluit prețul oficial al telefonului. HTC One M9 va debuta în magazinele din România începând cu data de 3 aprilie la un preț recomandat de 3.199 lei.

Device-ul va sosi în două variante de culoare (argintiu și gri), prima dintre acestea având parte și de o ramă metalică aurie. Totodată se vor pune la dispoziția clienților accesorii dedicate ca și husele DotView ce au trecut printr-un update estetic față de generația precedentă.

După aflarea acestor date am fost invitați pentru a testa telefoanele expuse, moment în care am profitat de ocazie și am cerut o unitate pentru un hands-on mai detaliat departe de agitația din sală. În același timp am făcut și câteva fotografii cu senzorul de 20 megapixeli a lui One M9, imagini care nu impresionează pe atât de mult pe cât se lasă impresia.

Per total, evenimentul de lansare a lui One M9 a fost unul elegant de la care agitația a lipsit cu desăvârșire, lucru ce nu a putut decât să ne bucure. Aflați că în curând vom primi o unitate de review a noului flagship taiwanez, urmând ca mai apoi să revenim cu unboxing și o recenzie detaliată în care vom testa și cât de tare se încălzește telefonul cu versiunea software finală.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×