LG G7 ThinQ Review (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

Autor:  | Publicat în:  LG 598 ori
<b>LG G7 ThinQ Review</b>LG G7 ThinQ este finalul unei trilogii am putea spune, o încununare a 3 telefoane care au riscat mult. Pe de o parte l-am avut pe LG G5 modular şi experimental şi apoi LG G6 a încercat să îi rezolve neajunsurile şi a plusat serios la cameră. LG G7 vine..

Introducere

LG G7 ThinQ este finalul unei trilogii am putea spune, o încununare a 3 telefoane care au riscat mult. Pe de o parte l-am avut pe LG G5 modular şi experimental şi apoi LG G6 a încercat să îi rezolve neajunsurile şi a plusat serios la cameră. LG G7 vine să întregească peisajul şi de această dată nu face vreun sacrificiu de CPU, faţă de predecesori (G6 nu a putut avea Snapdragon 835). Vine direct cu Snapdragon 845.

La început de an prima variantă de G7 era casată, iar designerii şi inginerii au luat-o de la zero. În aşa o situaţie de stres şi încordare, sub presiune a apărut acest flagship. Da, mai târziu decât rivalii, dar încercând să se diferenţieze. E mai îngust, aduce AI-ul în ecuaţie, e mai compact şi mult mai ieftin decât multe modele cu Snapdragon 845.

LG G7 ThinQ costă deja sub 2000 de lei şi pentru un brand aşa mare ca LG asta e mare lucru. Avem aici un flagship cu cameră duală, corp din sticlă şi metal, funcţii AI şi handsetul vine pe negru, albastru şi roz. L-am văzut în acţiune în Budapesta în luna mai şi acum l-am avut pe masa de teste câteva săptămâni.

Video Review LG G7 ThinQ

Disponibilitate LG G7 ThinQ

Prețuri actualizate
  • 1
LG G7 ThinQ
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×