Nubia Z11 Mini Review (Introducere, Design, Video Review, Disponibilitate)

Autor:  | Publicat în:  Nubia  ZTE 1.057 ori
<b>Nubia Z11 Mini Review</b>După ce am aruncat o privire asupra lui Nubia N1, încă un telefon al acestui brand se afla pe masa noastră de teste. De această dată e vorba despre Nubia Z11 Mini şi cum nu am mai testat un "Mini" de ceva vreme, ne intriga acest nou venit.

Introducere

După ce am aruncat o privire asupra lui Nubia N1, încă un telefon al acestui brand se află pe masa noastră de teste. De această dată e vorba despre Nubia Z11 Mini şi cum nu am mai testat un "Mini" de ceva vreme, ne intrigă acest nou venit. Telefon midrange compact, cu ecran de 5 inch, Nubia Z11 Mini se poziţionează ca rival pentru telefoanele Xiaomi Redmi, cele Huawei Honor mai accesibile şi poate şi ZenFone-uri.

Vine cu un design arătos, aduce cu OnePlus X şi îl găsiţi pe negru, alb sau auriu. Terminalul păstrează butonul Home roşiatic şi cu al său "puls", un trademark Nubia, iar preţul este de 1.319 lei la eMAG.ro şi 1.199 lei pe nubia-mobile.ro. Livrările sunt disponibile chiar acum şi stocul e suficient. Dacă Nubia N1 a făcut o impresie bună, hai să vedem ce poate acest Mini!

Design ZTE Nubia Z11 Mini

Sandwich-ul de sticlă şi metal îşi continuă gloria

Ideea de "sandwich de sticlă" continua să prindă la public şi la producătorii de telefoane, fascinând şi în 2017 pe toată lumea. E drept că nu toate firmele curbează muchiile ca Samsung, dar un panou 2.5D e sfânt acum. Nubia nu se abate de la regulă prea mult, astfel că modelul Nubia Z11 Mini aduce două panouri din sticlă, unul în faţă şi unul în spate, de tip 2.5D.

Ca design şi format acest telefon aminteşte puţin de Nexus 4, iPhone 4, dar şi mai mult aduce cu mai noile OnePlus X sau Orange Dive 71. Între cele două panouri din sticlă se află o ramă metalică solidă şi care oferă rezistenta acestui terminal. Construcţia e de bună calitate, butoanele sunt comode şi iese în evidenţă butonul Home capacitiv, cu pulsaţia sa roşie trademark Nubia.

E drept că telefonul e magnet de amprente şi grăsime, mai ales pe spate. Fiind un handset compact, cu ecran de 5 inch, e foarte uşor de folosit cu o singură mână şi destul de comod. Măsoară 8 mm în grosime şi cântăreşte 138 de grame, adică fix aceeaşi greutate ca şi OnePlus X. E drept că e puţin mai gros, cu vreo 1.1 mm faţă de telefonul OnePlus.

Rămâne un smartphone elegant, comod şi bine construit.

Video Review ZTE Nubia Z11 Mini

Disponibilitate ZTE Nubia Z11 Mini

Prețuri actualizate
  • 1
ZTE Nubia Z11 Mini
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×