OnePlus 7 Pro Review Detaliat în Limba Română (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.693 ori
<b>OnePlus 7 Pro Review Detaliat în Limba Română</b>OnePlus este o companie care a evoluat pe cel mai vestic făgaş mi-a fost dat să văd pentru o firmă chineză. Dacă nu ai ştii mai bine, ai zice că e o poveste de succes din Silicon Valley. OnePlus One a fost unul dintre telefoanele care la Mobilissimo..

Introducere

OnePlus este o companie care a evoluat pe cel mai vestic făgaş mi-a fost dat să văd pentru o firmă chineză. Dacă nu ai ştii mai bine, ai zice că e o poveste de succes din Silicon Valley. OnePlus One a fost unul dintre telefoanele care la Mobilissimo s-a apropiat cel mai mult de nota 10. De aici începea o poveste axată pe o interpretare Android diferită, designuri arătoase, o comunitate unită cu feedback luat în calcul şi preţuri foarte mici. În general la camere telefoanele OnePlus nu excelau, dar la raport calitate/preţ erau campioane. Ultimii 2-3 ani au adus o trecere la o cotă mai premium, iar OnePlus 7 Pro a spart bariera de 3.000 de lei.

Asta în vreme ce compania OnePlus ajungea în top 5 producători de telefoane premium în ultimul an. Iar OxygenOS a devenit platforma mea preferată pe mobil odată cu achiziţia lui OnePlus 6T anul trecut. 

De această dată nu mai e loc de compromisuri şi avem pe OnePlus 7 Pro şi cameră triplă, plus cameră selfie pop up, cel mai mare ecran de flagship din 2019, baterie generoasă, funcţii de gaming, panou cu refresh rate de 90 Hz, de toate pentru toţi. Telefonul costă de la 699 euro în sus pe site-ul oficial OnePlus.com şi dacă îl cumpăraţi prin acest link primiţi şi un voucher de 10 euro pentru accesorii.

Hai să vedem dacă “premium” e doar o vorbă în vânt sau o propunere serioasă!

Video Review OnePlus 7 Pro

Disponibilitate OnePlus 7 Pro

Prețuri actualizate
  • 1
OnePlus 7 Pro
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×