Prezentare CHOETECH T541-S: Încărcător wireless pentru mașină, cu o dotare bonus la pachet

786 ori
<b>Prezentare CHOETECH T541-S: Încărcător wireless pentru mașină, cu o dotare bonus la pachet</b>Dacă vă amintiți cu ceva timp în urmă am testat aici la Mobilissimo încărcătorul wireless dual Choetech T535-S ce putea alimenta rapid două dispozitive simultan. Astăzi vine o nouă prezentare de produs realizat de către această

Dacă vă amintiți cu ceva timp în urmă am testat aici la Mobilissimo încărcătorul wireless dual Choetech T535-S ce putea alimenta rapid două dispozitive simultan. Astăzi vine o nouă prezentare de produs realizat de către această companie și anume cea a încărcătorului wireless auto Choetech T541-S pe care îl vedeți în imaginile de mai jos. Ce oferă acesta și care sunt impresiile de după utilizare aflați în continuare. 

Choetech T541-S

Procesul de unboxing este primul pe listă și în cutie veți găsi încărcătorul wireless propriu-zis, un cablu de alimentare USB - microUSB v2.0 și accesoriile necesare pentru montarea în gura de ventilație, respectiv un bonus despre care aflați mai jos. Gadget-ul de asamblează foarte rapid și un lucru pe care l-am apreciat a fost rigiditatea acestui mecanism de prindere al telefonului care îți oferă siguranța că device-ul nu se va clinti pe parcursul călătoriei cu mașina. Eliberarea telefonului din suport se face instant și la fel și prinderea sa după cum vedeți mai jos. 

Choetech T541-S

Zona pad-ului de alimentare pe care va sta telefonul este acoperită de un material moale plăcut la atingere, acesta fiind regăsit și pe cleștii laterali pentru susținere - astfel că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgârierea device-ului. În zona exterioară a carcasei sunt remarcate o mulțime de guri de ventilație pentru a menține temperatura la un nivel optim și aflați că încărcătorul are și un compartiment secret.

Choetech T541-S

Acesta este un difuzor de arome la interiorul automobilului, locaș în care veți insera unul dintre cele 3 stick-uri speciale pentru a împrospăta aerul din mașină. Două dintre acestea sunt neparfumate și puteți folosi uleiurile sau aromele speciale preferate, în vreme ce al 3-lea stick este unul deja parfumat gata de utilizare.

Choetech T541-S

Revenind totuși la principala funcție a acestui gadget și anume încărcarea wireless, aflați că produsul de față este alimentat la 10W (depinde și de adaptorul brichetă folosit) și important de menționat că încărcarea este permisă și atunci când aveți o husă aplicată telefonului, dar nu mai groasă de 5 mm. De asemenea, nu veți mai avea de-a face nici cu fire ori de câte ori vreți să scoateți telefonul din suport.

Per total pot spune că încărcătorul Choetech T541-S este un gadget util la interiorul mașinii, mai ales în situația în care are și rol de suport pentru telefon, dar și de difuzor de arome - 3 funcționalități într-un singur produs sună tare bine. Folosind codul promo CT541EY economisiți 5 dolari la achiziția de pe site-ul producătorului. Îl găsiți aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×