Review Allview AllDro, acum În varianta Android 2.3 (Video)

3.944 ori
<b>Review Allview AllDro, acum În varianta Android 2.3 (Video)</b>După cum probabil știți deja, dacă ne urmăriți de ceva vreme am realizat cu câteva luni în urmă recenzia tabletei Allview AllDro, inițial disponibilă cu Android 2.1 instalat. Ei bine, acum am primit în teste varianta tabletei cu Android 2.3...

După cum probabil știți deja, dacă ne urmăriți de ceva vreme am realizat cu câteva luni în urmă recenzia tabletei Allview AllDro, inițial disponibilă cu Android 2.1 instalat. Ei bine, acum am primit în teste varianta tabletei cu Android 2.3 Gingerbread la bord. Să vedem ce s-a schimbat în cazul acestui terminal românesc de 7 inchi.

Vă reamintim că prețul acestui model în varianta de bază este 599 RON, respectiv 749 RON dacă achiziționați pachetul cu dongle 3G inclus. Vestea proastă este odată cu update-ul de firmware pentru AllDro 4GB conexiunea la Internet prin dongle 3G nu va mai putea fi efectuată. Dacă sunteți deja posesori de tableta Allview AllDro cu Android 2.1, va trebui să intrați pe site-ul Allview și să introduceți într-un câmp special numărul serial al tabletei (o combinație alfanumerică de pe spatele device-ului).

De asemenea, aflați că pentru a realiza actualizarea de firmware, aveți nevoie de un PC ce rulează Windows XP 32 bit. Dacă doriți să reveniți la Android 2.1, atunci va trebui să trimiteți tableta la service-ul Allview. Revenind la experiența oferită de tableta cu upgrade de software, observăm o îmbunătățire a experienței de navigare, acum mai fluidă și ca un plus avem includerea unei tastaturi virtuale mai ergonomice.

Consumul de baterie va fi mai scăzut cu 15% și va exista un widget pentru administrarea acestui consum. Beneficiați acum și de căutare vocală, funcția copy/paste și o viteză de reacție crescută. Au rămas în continuare problemele cu precizia experienței touch pe acest model, după cum se vede și în clipul de mai jos, unde a durat ceva calibrarea tabletei.

De asemenea există probleme și cu auto-rotirea imaginii pe ecran, se pare. Avantajul este că măcar mișcările swipe se fac mai rapid, iar viteza terminalului a crescut, iar dacă sunteți deja posesori ai tabletei de ceva timp v-ați obișnuit probabil cu defectele sale, deci veți aprecia avantajele actualizării Android.

Allview Alldro
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×