Review Allview AllDro - tableta românească cu preț redus și comportament de gadget low end (Video)

4.785 ori
<b>Review Allview AllDro - tableta românească cu preț redus și comportament de gadget low end (Video)</b>Dacă sunteți în căutarea unei tablete low end, prin care să luați contact cu Android și să exersați acest environment software până la achiziționarea unui model Honeycomb, avem o sugestie: Allview AllDro. Această tabletă made în România a...

Dacă sunteți în căutarea unei tablete low end, prin care să luați contact cu Android și să exersați acest environment software până la achiziționarea unui model Honeycomb, avem o sugestie: Allview AllDro. Această tabletă made în România a fost testată de către noi recent, rezultatul fiind recenzia video de mai jos.

Terminalul are problemele sale, căci nimic nu este perfect, mai ales când vine vorba de întoarcerea din format landscape în portrait și viceversa. Aceasta trecere se va face destul de greu, dar încă o dată avem de-a face cu un produs low end, care rulează Android 2.1. Tableta Allview AllDro este disponibilă începând de la prețul de 599 RON, dar o puteți achiziționa și la pachet cu un accesoriu dongle 3G la preț de 749 RON. Această ofertă este disponibilă până până pe 24 aprilie.

Revenind la recenzie, ne-am izbit de câteva buguri de-a lungul analizei noastre, precum și unele alegeri originale la capitolul hardware. Spre exemplu, ecranul acestui terminal este unul rezistiv de 7 inchi, care va necesita un stylus pentru o interacțiune mai precisă. De asemenea, sub acest ecran se afla un buton central care deși pare cel Home, este de fapt cel Back.

în partea laterală dreapta se află un buton multifuncțional, a cărui parte superioară are funcția Home, iar ținut apăsat vă va afișa lista de aplicații ce rulează în acel moment în Android 2.1. Partea inferioară a butonului este cea care afișează opțiunile în meniul Android și setările. Tableta vine cu un procesor ARM11 de 800 MHz, 4GB memorie internă, 256 MB RAM DDR2 și cântărește 371.6 grame.

Allview AllDro

Lui AllDro îi lipsește o cameră, dar menționăm ca punct pozitiv portul său HDMI, care vă permite să conectați tableta la televizor pentru vizualizare a conținuturilor media la rezoluții ridicate. Beneficiați și de un slot pentru carduri de memorie de până la 32GB și suport pentru conectivitate WiFI 802.11 b/g, respectiv 3G, dacă folosiți dongle-ul conectat via microUSB.

Dacă sunteți genul de utilizator aflat în căutarea unei tablete high end, veți fi dezamăgiți de acest model, dar dacă doriți pur și simplu să achiziționați o tabletă cu funcții simpliste, preț scăzut și practic o modalitate de a citi cărți digitale din pat și de a naviga pe web, atunci terminalul vi se va potrivi.

Allview AllDro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×