Review Allview Q1 GET - telefon QWERTY dual SIM 3G la preț rezonabil (Video)

7.494 ori
<b>Review Allview Q1 GET - telefon QWERTY dual SIM 3G la preț rezonabil (Video)</b>Allview Q1 GET este o premieră pentru producătorul românesc de telefoane care îl oferă, fiind primul telefon dual SIM 3G cu tastatura QWERTY din portofoliul său. După ce v-am prezentat acest model într-o experiență de unboxing, iată că a venit...

Allview Q1 GET este o premieră pentru producătorul românesc de telefoane care îl oferă, fiind primul telefon dual SIM 3G cu tastatura QWERTY din portofoliul său. După ce v-am prezentat acest model într-o experiență de unboxing, iată că a venit și momentul recenziei sale complete.

Handsetul măsoară 13.5 mm în grosime, cântărește 130 de grame și vine cu un display TFT de 2.4 inchi, cu rezoluție de 320 x 240 pixeli. în partea din spate se afla o cameră de 3.2 megapixeli, fără bliț și care suportă captură video 720 x 480, iar lângă cameră este încorporat un difuzor foarte puternic.

Telefonul pune la dispoziție 128 MB memorie internă, plus 64 MB de RAM și puteți adăuga până la 32GB memorie externă prin intermediul unui card SD. La capitolul conectivitate beneficiați de 3G, WiFi 802.11 b/g, Bluetooth și USB. Bateria lui Allview Q1 GET rezistă la 250 de minute de convorbiri 2G, iar în standby telefonul va funcționa până la 110 ore (2G).

Mostra foto facuta cu Allview Q1 GET

După cum se poate observa și în recenzia video, handsetul vine cu un touchpad central, a cărui sensibilitate poate fi ajustată pentru navigarea mai facilă în meniuri și în browserul Bolt încorporat. Acesta din urmă se bazează pe tehnologia Java, ca și restul aplicațiilor de pe acest model Allview. Aveți la dispoziție și aplicația E-buddy care vă permite să socializați via Yahoo, MSN sau Facebook și aplicația Snaptu, care vă oferă știri, Twitter, Facebook, scoruri de meciuri, predicții meteo și multe altele.

Puteți accesa chiar și YouTube, folosind același browser Bolt și există și posibilitatea de instalare a lui Opera Mini. Am fost impresionați de volumul foarte ridicat al difuzorului de pe acest telefon, care poate acoperi lejer o conversație într-o cameră atunci când ascultați muzică la maxim, de exemplu.

Dacă vreți să vedeți cum arată fotografiile realizate cu Allview Q1 GET, aveți la dispoziție o galerie pe pagina noastră de Facebook, pe care o puteți accesa printr-un simplu click pe imaginea de mai sus. Imediat mai jos puteți viziona și o captură video realizată cu același Q1 GET:

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să vizionați recenzia completă de mai jos, iar dacă vă întrebați cât costă Allview Q1 GET, acesta este disponibil pe site-ul producătorului său la prețul de 479 RON.

Review Allview Q1 GET:

Allview Q1 G3T
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×