Allview Q1 GET scos din cutie În fața camerei Mobilissimo.ro (Video)

2.559 ori
<b>Allview Q1 GET scos din cutie În fața camerei Mobilissimo.ro (Video)</b>Unul dintre cele mai interesante telefoane din gama Allview, deci made in România ne-a sosit în redacție, de această dată fiind vorba de Allview Q1 GET. Handsetul beneficiază de aplicația gratuită Pushmail Mobiquus, dar mai multe despre asta în...

Unul dintre cele mai interesante telefoane din gama Allview, deci made in România ne-a sosit în redacție, de această dată fiind vorba de Allview Q1 GET. Handsetul beneficiază de aplicația gratuită Pushmail Mobiquus, dar mai multe despre asta în recenzia completă. Până atunci, să vedem ce se află în cutia acestui terminal.

Allview Q1 GET (sau mai bine zis G3T) vine la pachet cu un set de căști, bateria sa, un manual, un cablu USB și un încărcător, deci nimic spectaculos până acum. Ambalajul său este discret și prezintă cele mai importante funcții ale telefonului, precum suportul WiFi, 3G, faptul că acesta este un model dual SIM și disponibilitatea lui Allview Store pentru descărcarea de aplicații.

Pe Q1 GET îl puteți cumpăra din Selgros Cash & Carry și rețeaua de magazine de specialitate din țară și partenerii Allview, care includ mai nou pe Domo. Prețul handsetului este de doar 479 de lei, rezonabil pentru un telefon 3G, cu WiFi, dual SIM, push mail și o baterie care asigură până la 250 de minute de convorbiri 2G. Rămâneți pe Mobilissimo pentru o recenzie completă pe care v-o vom prezenta săptămâna viitoare!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×