Review LG Optimus Black - display atractiv, preț de invidiat și Android customizat (Video)

15.813 ori
<b>Review LG Optimus Black - display atractiv, preț de invidiat și Android customizat (Video)</b>LG Optimus Black este unul dintre cele mai subțiri telefoane de pe piață, cu o grosime de puțin peste 9 milimetri, acesta fiind doar unul dintre atuurile sale. Am avut ocazia să testăm acest handset în ultimele două săptămâni, mulțumită celor...

LG Optimus Black este unul dintre cele mai subțiri telefoane de pe piață, cu o grosime de puțin peste 9 milimetri, acesta fiind doar unul dintre atuurile sale. Am avut ocazia să testăm acest handset în ultimele două săptămâni, mulțumită celor de la Orange România, care ne-au oferit singurul exemplar pentru teste și putem spune că ne bucurăm să fim primii care vi-l prezentăm.

Acest smartphone Android rulează versiunea 2.2.2 a OS-ului, cu o customizare din partea LG sub forma interfaței Optimus UI, dar și a ineditei modalități de control Gesture UI. Punctul forte al telefonului este fără îndoială display-ul Nova, un IPS LCD capacitiv cu diagonală de 4 inchi și rezoluție de 480 x 800 pixeli. Acest ecran are o luminozitate de 700 de unități NIT, față de ecranul lui iPhone 4, cu 500 de unități NIT, deci o performanță impresionantă.

Handsetul vine cu 2GB memorie internă, un slot microSD pentru carduri de până la 32GB și 512 MB RAM. La capitolul conectivitate, beneficiați de HSPA de 7.2Mbps, WiFi 802.11 b/g/n, DLNA, Bluetooth 2.1 și o nouă tehnologie, pe numele de WiFi Direct. Sub carcasa lui LG Optimus Black se află un procesor TI OMAP 3630 de 1 GHz, dar și o baterie de 1500 mAh, care rezistă destul de mult.

Galerie foto LG Optimus Black

Fiindcă tot am menționat bateria, capacul sau din plastic lasă impresia unui telefon ieftin, deși în cazul lui Optimus Black nu este cazul. Totuși, această parte a carcasei a fost fabricată din plastic, pentru obținerea unui terminal ușor, care cântărește doar 109 grame. în ce privește camera, am avut la dispoziție un senzor foto de 5 megapixeli, un bliț LED și suport pentru captură video HD 720p la 30 fps. Totuși filmările se vor realiza în în format .3GP, ceea ce ne-a surprins puțin.

Puteți vedea aici o mostră de captură video cu unele probleme ale sunetului din cauza vântului puternic, iar mai jos puteți arunca o privire asupra Pieței Traian din Timișoara, filmată cu același LG Optimus Black.

Dacă am reușit să vă intrigăm cu acest model, aflați că el este disponibil prin Orange România, începând de la prețul de 79 de euro, cu abonament. Un alt aspect impresionat al lui LG Optimus Black este acel buton G, pe care dacă îl țineți apăsat puteți naviga în galeria foto sau meniuri pur și simplu înclinând handsetul pentru a ajunge în secțiunea dorită a ecranului. și totul datorită senzorului G, care își face simțită prezența și este util și în browserul web.

în cele din urmă vă mai prezentăm o captură foto realizată cu acest telefon (mai multe capturi aici) și vă invităm să vizionați recenzia completă de mai jos, pentru toate detaliile picante ale testelor noastre cu acest nou model de smartphone LG.

Fotografii facute cu LG Optimus Black

Rețineți că dacă vizitați canalul YouTube Mobilissimo veți găsi recenziile cele mai noi cu câteva ore înaintea publicării lor pe Mobilissimo.ro.

Review LG Optimu Black:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×