Exclusiv: LG Optimus Black sosește În România prin Orange, la prețul de 79 de euro!

3.638 ori
<b>Exclusiv: LG Optimus Black sosește În România prin Orange, la prețul de 79 de euro!</b>După ce vi l-am prezentat în premieră direct din Barcelona, iată că telefonul LG Optimus Black se întoarce, de această dată pentru o lansare în țara noastră. Primele detalii despre aceasta le aflam încă din februarie, după cum puteți vedea...

După ce vi l-am prezentat în premieră direct din Barcelona, iată că telefonul LG Optimus Black se întoarce, de această dată pentru o lansare în țara noastră. Primele detalii despre aceasta le aflam încă din februarie, după cum puteți vedea aici . Ei bine de această dată, am descoperit din surse sigure că telefonul va costa 79 de euro cu abonament Panteră 20 cu opțiunea My Smartphone.

Pe pagina Orange oferta nu este afișată încă, deși ea a început să apară în unele reclame de pe web. LG Optimus Black reprezintă o premieră, fiind primul smartphone cu o cameră frontală cu adevărat performantă, deci un telefon cu funcție de videoconvorbire de invidiat. Handsetul vine cu 512 MB RAM, un display IPS LCD de 4 inchi, Android 2.2 și o cameră de 5 megapixeli în partea din spate.

în partea frontală beneficiați de o cameră de 2 megapixeli, în sfârșit peste limita de 1.3MP de pe mai toate terminalele moderne. Sub carcasă se ascunde un procesor de 1 GHz TI OMAP 3630 și vă promitem că vom încerca să facem tot posibil pentru a obține telefonul în teste și a-i face recenzie. în altă ordine de idei, Orange vă mai pregătește o ofertă specială, cu Motorola Defy la 69 de euro, după cum arată screenshotul de mai jos.

Motorola Defy la 69 de euro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×