Review Nokia E7 - Mobilissimo vă aduce un nou capitol din istoria Symbian^3 În ziua lansării lui E7 În România!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 4.535 ori
<b>Review Nokia E7 - Mobilissimo vă aduce un nou capitol din istoria Symbian^3 În ziua lansării lui E7 În România!</b>După cum probabil știți deja, Nokia E7 debutează la această oră în România, fiind anunțat în cadrul unei conferințe de presă din București. Ei bine, iată că avem și recenzia acestui smartphone Symbian^3 gata la timp pentru acest debut și...

După cum probabil știți deja, Nokia E7 debutează la această oră în România, fiind anunțat în cadrul unei conferințe de presă din București. Ei bine, iată că avem și recenzia acestui smartphone Symbian^3 gata la timp pentru acest debut și o puteți urmări în clipul de mai jos. Mulțumim evoMAG.ro pentru că ne-a furnizat handsetul pentru teste. Mai jos puteti vedea cateva mostre de fotografii realizate cu E7.

Nokia România lansează comercial astăzi acest nou Communicator și urmaș (ca design) al lui Nokia N8. Deși formatul său este similar cu al terminalului anterior menționat, avem de-a face cu un handset puțin mai gros (13.6 mm) și asta din cauza tastaturii sale glisante QWERTY. Nokia E7 vine cu un display touch AMOLED ClearBlack de 4 inchi, cu rezoluție de 360 x 640 pixeli, protejat de un strat Gorilla Glass.

La capitolul memorie, aveți la dispoziție 16 GB stocare internă, 256 MB RAM și 1 GB ROM, iar telefonului îi lipsește slotul pentru carduri, în cazul în care vă întrebați. în ce privește conectivitatea, lista este completă, cu HSDPA de 10.1 Mbps, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 cu A2DP și microUSB 2.0.

Nokia E7

O funcție cheie a acestui telefon este camera sa de 8 megapixeli, cu focus fix, bliț dual LED și suport pentru captură 720p la 25 fps, cu stabilizare video. Mai jos aveți la dispoziție o mostră de captură video și puteți arunca o privire asupra unor fotografii realizate cu E7 aici.

fotografie realizata cu nokia e7

fotografie realizata cu nokia e7

Varianta de Symbian^3 de pe E7 se mișcă mai bine decât pe N8, iar sub carcasă se află un procesor ARM11 de 680 MHz, care poate fi considerat depășit în acest 2011 al dual-core-urilor, dar care se mișcă rezonabil. Bateria acestui model Nokia este un Li-Ion de 1200 mAh, care asigură 9 ore de convorbiri 2G și până la 5 ore de convorbiri 3G. De remarcat și faptul că Nokia E7 vine cu un port HDMI și că Nokia a făcut în sfârșit trecerea la alimentarea via port microUSB.

Prețul lui Nokia E7 este de 2.599 lei la evoMAG.ro, dacă sunteti interesați de achiziționarea sa. Vă invităm să rămâneți pe Mobilissimo deoarece urmează și prezentarea lui E7 de către o prezență feminină atractivă, cunoscută drept Mobi Girl :)

Nokia E7
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×