Nokia E7 debutează oficial În România... Mobilissimo vă prezintă analiza sa detaliată simultan!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.659 ori
<b>Nokia E7 debutează oficial În România... Mobilissimo vă prezintă analiza sa detaliată simultan!</b>în vreme ce redactorul nostru Alex Stănescu se va afla la conferința de presă Nokia de mâine, 5 aprilie, dedicată debutului lui Nokia E7, noi vă vom face o surpriză, publicând recenzia completă a acestui terminal. &nbsp; Putem spune că E7 este...

în vreme ce redactorul nostru Alex Stănescu se va afla la conferința de presă Nokia de mâine, 5 aprilie, dedicată debutului lui Nokia E7, noi vă vom face o surpriză, publicând recenzia completă a acestui terminal.

Putem spune că E7 este o îmbunătățire față de N8 și că tastatura sa este o surpriză plăcută, dar nu totul e perfect din punct de vedere al designului... Cel puțin Nokia este pe drumul cel bun și ne imaginăm deja cum ar arăta Windows Phone 7 pe acest model... Rețineți că Nokia E7 va fi lansat oficial în România mâine, deci cel mai probabil vom afla și prețurile sale în oferta operatorilor locali.

Dacă sunteți fan Nokia și ați avut puterea de a rezista tentației de a nu cumpăra un Nokia N8, acum vă puteți face capriciul cu acest succesor superior... și nu uitați să așteptați recenzia noastră, pentru cele mai picante detalii din lumea Symbian!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×