Samsung Galaxy A50 Review (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.393 ori
<b>Samsung Galaxy A50 Review</b>Samsung Galaxy A50 este telefonul care se încadrează la fix între cele mai ieftine modele cu One UI de la Samsung şi telefoanele high midrange experimentale cu camera rotativă, ca A80. Nu face trecerea la Snapdragon ca A60, dar nici prea multe..

Introducere

Samsung Galaxy A50 este telefonul care se încadrează la fix între cele mai ieftine modele cu One UI de la Samsung şi telefoanele high midrange experimentale cu camera rotativă, ca A80. Nu face trecerea la Snapdragon ca A60, dar nici prea multe compromisuri care virează spre canibalizarea gamei Galaxy M, ca A20 sau A30. Pe de altă parte propune o cameră triplă la preţ accesibil şi un look funky, tineresc, bazat pe un spate din "3D Glasstic".

Marele rival al lui Huawei P30 Lite şi a cel puţin 3-4 modele Xiaomi este aici şi a fost foarte solicitat de fanii Mobilissimo.ro la test. A avut norocul să prindă o zi însorită şi o inaugurare de fântâni bucureştene pentru fotografii, aşa că avem mostre speciale pentru voi. Galaxy A50 porneşte de la 1.173 lei şi îl disecam în următoarele rânduri.

Video Review Samsung Galaxy A50

Disponibilitate Samsung Galaxy A50

Prețuri actualizate
  • 1
Samsung Galaxy A50
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×