Vernee Apollo Lite Review (Introducere, Design, Display)

2.907 ori
<b>Vernee Apollo Lite Review</b>Mobilissimo.ro realizează recenzia lui Vernee Apollo Lite, telefon accesibil cu 4 GB RAM. E un device cu ecran Full HD de 5.5 inch, corp metalic masiv şi panou 2.5D în zona frontală. Costă 179 dolari şi aduce un procesor cu 10 core-uri, dar şi 32 de..

Introducere

Pentru cei care nu ştiu, Vernee este un startup din China, care a devenit faimos prin propulsarea pe piaţă a unui telefon cu 6 GB RAM şi preţ accesibil, venit parcă de nicăieri. Pentru că el a cunoscut succesul, era evident să apară şi un spinoff, cum e cazul modelului Vernee Apollo Lite. El este subiectul acestei recenzii şi este un terminal cu 4 GB RAM şi dotări midrange, având un preţ accesibil de doar 150-200 dolari, la GearBest.com.

Preţul fluctuează mult în aceste zile speciale de oferte de Single's Day, iar la începutul lunii noiembrie telefonul a primit şi o ofertă specială, care îi ducea preţul la doar 99.99 dolari. Noi suntem familiarizaţi cu brandul Vernee, pentru că am testat şi telefonul Vernee Thor, ce venea cu Uber preinstalat şi nu avea o cameră deloc rea.

Vernee Apollo Lite se poziţionează şi ca unul dintre puţinele telefoane cu procesor deca core Mediatek Helio X20 şi vine cu motto-ul oficial "more than faster". Ignorăm greşeala gramaticală din motto şi încercam să aflăm cât de "faster" e acest device.

Design Vernee Apollo Lite

Construcţie solidă, nimic de reţinut

Dacă nu i-ar fi fost pus logo-ul Vernee, acest model Apollo Lite ar fi fost doar un template generic pentru un terminal cu ecran de 5.5 inch. Deşi în ziua de azi telefoanele cu ecran de 5.5 inch au devenit modele standard de telefoane şi nu phablet-uri neapărat, Vernee Apollo Lite rămâne un phablet pursânge, fiind masiv.

Vine pe negru sau space gray, care e mai degrabă un soi de nuanţa "prună". Carcasa e fabricată din aluminiu, în afară de zona superioară şi inferioară a spatelui, unde se afla porţiuni din plastic, pentru integrarea antenelor. Pe lângă corpul metalic unibody avem şi un panou frontal 2.5D destul de arătos. Butoanele laterale dau senzaţia de fragilitate, dar au feedback destul de bun la apăsare.

Remarcăm aici spatele uşor curbat şi faptul că telefonul are o construcţie solidă. E destul de comod, deşi e masiv, la 9.2 mm în talie şi greutate de 175 grame. Acest model trage în jos cantarul fix ca OnePlus 2, deşi din fericire e mai subţire cu 0.7 mm. Apollo Lite e cu 20 de grame mai greu decât LG G4, ca să faceţi o idee şi nu e chiar uşor de folosit cu o singură mână.

Zona frontală arată bine, dar în rest nu avem nimic special aici.

Display Vernee Apollo Lite

Nu prea "Sharp" pentru un IGZO

Se anunţă o perioadă interesantă pentru Sharp în anii viitori, cu Foxconn având acţiuni în cotă mare la această companie şi tot Sharp având şansă de a prinde un contract cu Apple. Între timp a furnizat panoul de ecran de pe Vernee Apollo Lite, telefon testat de noi aici. Avem de-a face cu un panou Sharp IGZOIPS Full HD de 5.5 inch.

Vernee Apollo Lite are pixeli in dispunere RGB Stripes

Oferă o gamă de culoare de 95% NTSC, 450 de nits de luminozitate pe hârtie şi un contrast de 1000:1. Primim şi protecţie Gorilla Glass 3, iar pentru că nu avem un player video, am folosit aplicaţia Gallery. Experienţa de vizualizare ne-a adus culori bine calibrate, imagine puţin cam albicioasă şi negrul nu a fost prea adânc. Unghiurile de vizualizare sunt largi, iar contrastul e mediocru.

Test luminozitate Vernee Apollo Lite

Pixelii au aranjament RGB Stripes, iar la testul cu luxmetrul am atins 385 LUX, un rezultat doar OK şi cumva ne aşteptam mai mult de la un panou Sharp. Depăşim măcar LG G5 şi HTC One M9, dar suntem sub OnePlus One şi Ulefone Power. Setările sunt bogate în opţiuni aici, inclusiv cele Miravision, care oferă modurile de afişaj Standard, Vivid sau User.

Test Luminozitate ecran

  • 1.Apple iPhone XS Max788 (LUX)
  • 2.Apple iPhone X764 (LUX)
  • +
  • 234.Vernee Apollo Lite385 (LUX)
  • 235.Motorola One Macro385 (LUX)
  • 236.Huawei Honor 6383 (LUX)
  • 237.Allview X3 Soul Plus382 (LUX)
  • 238.Huawei Nova382 (LUX)
  • 239.ZTE Nubia N1382 (LUX)
  • 240.Huawei Mate 10 Pro382 (LUX)
  • 241.Motorola One382 (LUX)
  • 242.Sony Xperia Z5 Premium381 (LUX)

Modul User oferă sub opţiuni precum Contrast, Saturare, Luminozitate, Claritate, Temperatura Culorii, Contrast Dinamic şi filtru pentru lumină albastră. Avem şi opţiuni pentru font şi luminozitate adaptivă. Se putea mai bine...

  • 1234
Vernee Apollo Lite8,4110
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×