Xiaomi Redmi Note 7 Review în Română (Introducere, Design, Video Review, Disponibilitate)

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 883 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 7 Review în Română</b>Din ciclul "mai bine mai târziu decât niciodată", iată că am pus mâna în sfârşit pe Xiaomi Redmi Note 7. Anunţat în ianuarie şi considerat unul dintre telefoanele midrange hit din 2019, e poate cel mai ieftin telefon cu camera de 48 MP pe care îl poţi..

Introducere

Din ciclul "mai bine mai târziu decât niciodată", iată că am pus mâna în sfârşit pe Xiaomi Redmi Note 7. Anunţat în ianuarie şi considerat unul dintre telefoanele midrange hit din 2019, e poate cel mai ieftin telefon cu camera de 48 MP pe care îl poţi cumpăra. Costă 748 lei la evoMAG.ro în varianta cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare, dar şi 849 lei în versiunea cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Există şi o versiune cu 4 GB RAM şi 128 GB stocare, cu preţ de 999 lei. E vorba despre un telefon cu CPU last gen, Snapdragon 660, dar şi o cameră duală cu credenţiale bunicele. Atenţie, senzorul de 48 MP e unul Samsung şi nu Sony-ul de pe Xiaomi Mi A3. E totuşi mare lucru ca la 700 şi ceva de lei poţi face fotografii de 48 de megapixeli, care acum jumătate de deceniu erau un vis umed şi pe flagship-uri.

Combinăm asta cu un MIUI relativ nou, un design destul de solid şi o baterie tipic de bună pentru un Xiaomi de 2019 şi se anunţa un review cu bile albe. Vedem totuşi şi ce bile negre sunt (dacă sunt) în următoarele rânduri.

Design Xiaomi Redmi Note 7

Nimic nou, dar construcţie solidă

Xiaomi Redmi Note 7 e un telefon pe care l-am mai văzut şi la alţi producători. Aduce cu Honor 8, Huawei P20 Lite şi alte vreo 8 telefoane. De la Oppo, Vivo, Huawei, cine vreţi voi. Măsoară 8.1 mm în talie şi cântăreşte 186 de grame, dar se simte un pic greu în mână.

Video-review Xiaomi Redmi Note 7, secțiunea design

Are breton picătură în zona de sus a ecranului şi vine pe negru, albastru sau auriu. Construcţia e solidă şi implică un spate din sticlă, faţada din sticlă şi o rama din plastic. Butoanele sunt comode şi au răspuns bine la apăsările mele, iar aderenţa a fost OK. Un telefon rezonabil de utilizat şi cu o singură mână aş zice. Din ce am înţeles Xiaomi se laudă că a pus un extra strat de Gorilla în faţă şi spate pentru extra protecţie. Poate e doar un mit urban...

Cert e că telefonul e solid, bine construit şi nu e alunecos. Spatele atrage ceva amprente, dar din fericire avem şi o husă la pachet. Până la urmă e un design OK, dar totuşi generic...  Nu strica rezistența la apă, dar la acest preţ nu ne lăcomim.

Video Review Xiaomi Redmi Note 7

Disponibilitate Xiaomi Redmi Note 7

Prețuri actualizate
  • 1
Xiaomi Redmi Note 7
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×