Cele mai elegante smartwatch-uri beneficiază de prețuri speciale prin intermediul unui retailer chinez; promoția se desfășoară în perioada 3 - 13 februarie

1.322 ori
<b>Cele mai elegante smartwatch-uri beneficiază de prețuri speciale prin intermediul unui retailer chinez; promoția se desfășoară în perioada 3 - 13 februarie</b>Device-urile purtabile au ajuns foarte populare &icirc;n ultimul timp, și asta &icirc;n special datorită marilor producători ca Apple și Samsung ce au lansat diverse modele pe piață. Cu toate acestea, produsele aduse la v&acirc;nzare de aceste...

Device-urile purtabile au ajuns foarte populare în ultimul timp, și asta în special datorită marilor producători ca Apple și Samsung ce au lansat diverse modele pe piață. Cu toate acestea, produsele aduse la vânzare de aceste companii nu sunt pe atât de accesibile pe cât ne dorim, și de aceea unii dintre noi aleg să meargă pe un device de origine chineză.

Acest lucru nu înseamnă din start faptul că vom avea de-a face cu o experiență de utilizare slabă, și nici cu un produs prost realizat, ci dimpotrivă. Cele mai recente smartwatch-uri lansate de către producătorii chinezi impresionează prin calitatea materialelor folosite, dar și prin prețurile de comercializare.

GM18

Începând de mâine 3 februarie și până pe data de 13 februarie, cei de la EverBuying.net dau startul unei promoții ce include smartwatch-uri, modele cu design premium și specificații interesante. Un astfel de model este și GM18, ceas cu display IPS de 1.54 inch (240 x 240 pixeli) + sticlă 2.5D, 128 MB memorie internă și slot microSD de până la 32 GB.

Printre funcțiile sale avem un senzor pedometru, radio FM, calculator, funcția de înregistrare audio, dar și un sistem de monitorizare a calității somnului. Acest model aduce suport SIM, Bluetooth 4.0, o cameră foto VGA și o baterie de 300 mAh. În perioada promoției poate fi achiziționat pentru suma de doar 26.99 dolari ~ 111 lei.

K9 3G

La fel de interesant este și K9 3G, un ceas ce aduce de asemenea suport pentru integrarea unei cartele SIM la interior. Ca dotări avem un display TFT circular de 1.3 inch (360 x 360 pixeli), un procesor dual-core de 1.0 GHz, Bluetooth 4.0, un motor de vibrații pentru notificări și sistemul de operare Android 4.4.

Device-ul de față nu se sfiește să copieze design-ul lui Samsung Gear S2 Sport, oferind totodată și un senzor pentru măsurarea pulsului. Primim și o baterie de 450 mAh, WiFi, 512 MB RAM și 4 GB de stocare. Acest ceas poate fi achiziționat la un preț de 119.99 dolari de pe site-ul EverBuying.net. Tot aici puteți găsi și alte modele la fel de interesante în perioada 3 - 13 februarie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×