Spatele lui Samsung Galaxy S7 va fi uşor curbat şi camera va continua să iasă în relief, conform unei schite

1.173 ori
<b>Spatele lui Samsung Galaxy S7 va fi uşor curbat şi camera va continua să iasă în relief, conform unei schite</b>Dacă nu e @evleaks la treabă, furniz&acirc;nd randari &icirc;n exclusivitate cu Galaxy S7, atunci &icirc;l avem pe @OnLeaks, redactor la nowhereelse.fr, care ne oferă o privire asupra viitoarelor flagshipuri. Azi descoperim ce abordare de design a...

Dacă nu e @evleaks la treabă, furnizând randari în exclusivitate cu Galaxy S7, atunci îl avem pe @OnLeaks, redactor la nowhereelse.fr, care ne oferă o privire asupra viitoarelor flagshipuri. Azi descoperim ce abordare de design a adoptat Samsung pentru spatele terminalului.

Circulau zvonuri că de această dată camera nu va ieşi în relief şi că am putea vedea muchii uşor curbate în spate, a la Galaxy Note 5. Azi vedem o schemă de la @OnLeaks, ce prezintă detalii ale acestui spate de flagship. Se remarcă aici acele muchii curbate despre care scriam mai sus, dar se pare că şi zona superioară şi inferioară vor fi curbate.

Mai vedem şi protuberanta camerei ieşind puţin în relief, e drept mai puţin decât pe Galaxy S6. Zvonuri recente afirmau că Samsung ar fi ales special un senzor de 12 MP pentru a nu ocupa foarte mult în cadrul carcasei şi a scăpa de "cocoaşa" din spate. Se pare totuşi că nu e cazul... Să vedem acum şi unde îşi va găsi locul slotul microSD, asta dacă va fi inclus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×