La jumate din prețul unui uscător de păr Dyson poți avea modelul Xiaomi JIMMY F6, cu putere de 1800W; Acum la reducere pe GeekBuying

1.098 ori
<b>La jumate din prețul unui uscător de păr Dyson poți avea modelul Xiaomi JIMMY F6, cu putere de 1800W; Acum la reducere pe GeekBuying</b>Deși despre uscătoare de păr nu am mai vorbit pe Mobilissimo până acum, nu putem trece cu vederea faptul că Xiaomi produce până și asemenea dispozitive și nu de orice fel, ci unele high-end menite să concureze

Deși despre uscătoare de păr nu am mai vorbit pe Mobilissimo până acum, nu putem trece cu vederea faptul că Xiaomi produce până și asemenea dispozitive și nu de orice fel, ci unele high-end menite să concureze cu brandul Dyson. Din partea celor de la GeekBuying avem ca recomandare modelul Xiaomi Jimmy F6 de mai jos care se remarcă prin dotările sale de top, dar și printr-un preț mai accesibil decât alte soluții rivale de pe piață. 

Jimmy F6

Ei bine, un prim detaliu pe care trebuie să îl știți este faptul că acest Jimmy F6 este mai puternic decât Dyson Supersonic, având o putere de 1800W vs. 1600W de pe modelul rival. Xiaomi chiar numește uscătorul său drept unul "ultrasonic" grație tehnologiilor oferite aici și a puterii livrate. Are un motor turbo-fan și dispune de 3 moduri pentru setare aerului de uscare: cald, rece, rece și cald.

Ni se promite o uscare rapidă a părului pentru a preveni pierderea de umiditate și după cum vedeți în imaginea comparativă de mai sus, modelul Xiaomi are un flux de aer de 18L/s. Există și o tehnologie specială ce extrage ioni de umezeală din aer și îi îndreaptă către păr, iar nivelul temperaturii este controlat atent, fiind măsurată de 50 ori pe secundă pentru a livra cele mai bune rezultate posibile.

Jimmy F6

În pachet sunt incluse și numeroase accesorii ce se vor dovedi a fi utile pentru diferite coafuri, astfel că Xiaomi Jimmy F6 este mai mult decât un simplu uscător de păr. Este un produs cu care ați putea surprinde prietena, soția sau mama acum în prag de sărbători, iar prețul scade și mai mult odată cu aplicarea codului promo PLF6RED179 în secțiunea de comandă de pe GeekBuying.com.

Costă astfel doar 179.99 dolari și după cum spuneam și mai sus, prețul este la jumate din cât ați plăti pe un model Dyson.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×