Bicicleta electrică Xiaomi HIMO C20 este acum disponibilă pe Cafago; Are autonomie de 80 km

4.702 ori
<b>Bicicleta electrică Xiaomi HIMO C20 este acum disponibilă pe Cafago; Are autonomie de 80 km </b>În portofoliul de produse Xiaomi avem și biciclete electrice în cazul în care nu știați, iar HIMO C20 este una dintre ele. Aceasta poate fi cumpărată acum la un preț special din oferta Cafago.com, cu mențiunea că se va livra rapid

În portofoliul de produse Xiaomi avem și biciclete electrice în cazul în care nu știați, iar HIMO C20 este una dintre ele. Aceasta poate fi cumpărată acum la un preț special din oferta Cafago.com, cu mențiunea că se va livra rapid direct din depozitul european fără extra taxe asociate. Ce ne rezervă această bicicletă în materie de funcționalitate și performanțe aflați din rândurile de mai jos! 

Xiaomi HIMO C20

Ei bine, bicicleta de față se remarcă prin motorul puternic de 250W ce asigură viteze de deplasare de până la 25 km/h. În cadrul metalic găsim bateria de 10AH ce asigură o autonomie de 50 km în modul complet electric, sau 80 km în modul de asistare electronică la pedalat. Are roți de 20 inch și o pompă ascunsă sub șa.

Xiaomi HIMO C20

Vehiculul electric de aici suportă o greutate de maxim 100 kg și aduce corpuri de iluminare LED, pedale anti-alunecare și schimbător spate Shimano. Această bicicletă Xiaomi HIMO C20 poate fi achiziționată acum la prețul de 678.99 euro cu livrare din Germania în maxim 3-5 zile lucrătoare. Mai multe oferte din partea Cafago găsiți mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×