Laptop-urile și tabletele XIDU primesc reduceri atractive în această iarnă! Iată ofertele

567 ori
<b>Laptop-urile și tabletele XIDU primesc reduceri atractive în această iarnă! Iată ofertele</b>Producătorul chinez XIDU continuă ofertele și vine astăzi cu reduceri speciale de iarnă, atât pe AliExpress, cât și pe platforma proprie de vânzări. În cazul acesteia din urmă, clienții ce achiziționează produse de peste

Producătorul chinez XIDU continuă ofertele și vine astăzi cu reduceri speciale de iarnă, atât pe AliExpress, cât și pe platforma proprie de vânzări ce poate fi accesată de aici. În cazul acesteia din urmă, clienții ce achiziționează produse de peste 300 dolari vor primi o reducere de 30 dolari. De asemenea, 10 cumpărători vor primi gratuit o geantă pentru laptop care separat este evaluată la 35 dolari, iar mai jos aveți câteva sugestii.

XIDU PhilBook Pro

XIDU PhilBook Pro

Îl avem în primul rând menționat aici pe XDIUPhilBook Pro, un laptop 2 în 1 echipat cu ecran IPS LCD de 11.6 inch ce oferă rezoluție 2560 x 1440 pixeli și protecție Anti-Glare. Este ideal atât pentru consum multimedia, dar și pentru gaming, panoul fiind un IPS de înaltă calitate produs de Sharp. Acest model are 6 GB RAM, 128 GB stocare SSD, procesor Intel Celeron J3355 de 2.0 GHz și dispune de o balama rotativă la 360 grade.

Poate fi utilizat atât pe post de tabletă, cât și pe post de laptop în funcție de situație și necesități. PhilBook Pro se remarcă și prin construcția sa din aluminiu ultra-subțire și ușoară. În această perioadă costă doar 279.99 dolari!

XIDU PhilPad

XIDU PhilPad

Recomandarea cu numărul 2 este XIDU PhilPad, o tabletă business dedicată celor care au nevoie de o unealtă mobilă puternică pe care o pot folosi atât la birou, cât și acasă. Carcasa sa este realizată din aluminiu și aflați că device-ul se transformă din tabletă în laptop odată cu atașarea unei tastaturi qwerty. Avem ecran tactil de 13.3 inch cu rezoluție FHD și tehnologie IPS, suport multi-touch în 10 puncte și 6 GB RAM. Aceasta mai aduce și un SSD de 128 GB, slot microSD și procesor Intel E3950 de 2.0 GHz. Rulează Windows 10 și se vinde pentru suma de 339.99 dolari pe site-ul oficial.

XIDU ține să ne amintească faptul că modelele mai sus menționate sunt disponibile și pe AliExpress, cu reduceri de 41 dolari pentru fiecare model în parte. De asemenea, folosind codul promo QCTIBHTWWGNZ primiți un discount extra de 16 dolari sau 30 dolari reducere la achiziții de peste 300 dolari. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×