Motorola RAZR are ambalajul fotografiat de un oficial Lenovo, semn că debutul comercial se apropie

668 ori
<b>Motorola RAZR are ambalajul fotografiat de un oficial Lenovo, semn că debutul comercial se apropie</b>La ultima strigare, Motorola RAZR 2019 fusese amânat până în 2020. Acesta trebuia să vină în decembrie 2019, dar debutul a fost mutat în prima parte a acestui an. Acum vedem cum arată ambalajul său oficial

La ultima strigare, Motorola RAZR 2019 fusese amânat până în 2020. Acesta trebuia să vină în decembrie 2019, dar debutul a fost mutat în prima parte a acestui an. Acum vedem cum arată ambalajul său oficial şi pot să zic că nu s-au schimbat multe faţă de ce a văzut colegul Alex la Londra.

Motorola RAZR 2019

În continuare telefonul cu clapetă păstrează un ambalaj cu orientare verticală şi care îl expune ca un fel de "stand". Cutia are o formă prismatică, amintind oarecum de cea a telefoanelor ROG Phone, doar că având mai puţine laturi. E şi o combinaţie de plastic cu carton aici şi veţi primi şi căşti premium la pachet, peste medie chiar şi faţă de unele flagship-uri de anul trecut. Cablul USB-C este şi el din acela cu împletitură dublă, adică mai dur.

Motorola RAZR 2019

RAZR 2019 a fost anunţat în noiembrie şi ar fi trebuit să ajungă în magazine până acum. Motorola a citat o cerere mult prea mare a produsului ca motiv pentru întârziere. Se pare că apariţia acestor fotografii şi partajarea lor în social media de către Managerul General al diviziei mobile Lenovo China înseamnă că ne apropiem de debut. Imaginile apar cu data de 9 ianuarie 2020, iar telefonul are numele de cod XT-2000-2, deci avem un pachet de retail gata să intre în magazine.

Vă reamintesc că telefonul costă 1600 de euro pe teritoriu european, că vine cu 6 GB RAM, 128 GB stocare şi procesor Snapdragon 710. Dispune şi de o cameră de 16 MP în spate şi vine cu un eSIM, nu cu SIM clasic. Ecranul său este un P-OLED pliabil de 6.2 inch, însoţit de un ecran mic extern G-OLED de 2.7 inch pentru notificări şi cătarea camerei.

Am avut un hands on cu produsul aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×