Mini Turul Magazinelor #104: Huawei P30 la preţ prea bun, laptop şi mini PC la sume mici + telefon de gaming la QuickMobile

2.369 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #104: Huawei P30 la preţ prea bun, laptop şi mini PC la sume mici + telefon de gaming la QuickMobile</b>Încă o zi şi încă un Tur al Magazinelor, de această dată unul cu două telefoane fierbinţi sub 3000 de lei, dar şi un mini PC bun pentru cei cu spaţiu restrâns şi un laptop la suma corectă. Operăm cu mărci mari: Huawei

Încă o zi şi încă un Tur al Magazinelor, de această dată unul cu două telefoane fierbinţi sub 3000 de lei, dar şi un mini PC bun pentru cei cu spaţiu restrâns şi un laptop la suma corectă. Operăm cu mărci mari: Huawei, HP, ZTE şi ASUS. Găsiți toate ofertele în rândurile de mai jos!

1. Huawei P30

Huawei P30

Nu ştiu prin ce miracol au reuşit cei de la Altex să scadă preţul lui Huawei P30 sub 2500 de lei, dar au făcut-o. Telefonul chiar e extrem de atractiv, în ideea că se bate cu Mate 20 Pro la calitatea pozelor, putere de procesare a lui Kirin 980, design, ce vreţi voi. Are şi zoom optic 3x şi cel digital 30X impresionează, aşa cum aţi văzut în prezentarea noastră de la Media Galaxy. Cu puţin noroc primiţi şi Android 10 şi EMUI 10 curând. Are şi o cameră ultra wide bunicică.

2. Notebook HP 250 G7

HP 250 G7

Chiar ştiu acest laptop! Am recomandat HP G6 de câteva ori la Turul Magazinelor şi acum trecem la nivelul următor. Avem de-a face cu un laptop accesibil cu procesor Intel Core i3, care aduce un ecran Full HD de 15.6 inch, 8 GB RAM şi 256 GB de stocare, toate la doar 1699 lei la evoMAG.ro. Mie îmi sună foarte bine dotările, mai ales că procesorul Core i3 este generaţie 7020U. Cântăreşte sub 2 kilograme şi are baterie cu 3 celule.

3. Nubia Red Magic 3 

Nubia Red Magic 3

Quickmobile a tăiat preţul unui telefon de gaming atractiv, Nubia Red Magic 3. Costă doar 2599 lei (cu 3% mai puţin dacă aplici codul QUICK202) şi vine cu procesor Snapdragon 855, 8 GB RAM şi baterie de 5000 mAh. Se poate bate cu un OnePlus 7 şi ZenFone 6 cu aceste dotări, nu doar cu alte modele de gaming. Are şi un ecran AMOLED generos, de 6.65 inch, iar camera sa de 48 MP filmează în 8K. Difuzoarele stereo au volum generos, conform recenziilor şi avem şi o fâşie LED cool şi luminoasă în spate.

4. Mini Sistem PC ASUS PN40

PC ASUS PN40

Cine vrea un PC mic şi bun de dus la birou cât să faci o contabilitate de bază sau să îl înveţi pe junior să deschidă un Windows, poate opta pentru acest model. E foarte barebones, costă 492 lei la PC Garage şi vine cu procesor Intel Celeron, două sloturi DDR4 (nu include RAM), dar şi soluţie grafică integrată şi sloturi de stocare M2. Stă bine la conectivitate, cu 5 porturi USB, inclusiv unul Type-C, HDMI, DisplayPort, Bluetooth, Ethernet şi WiFi. Faci rost de RAM şi HDD şi gata ai un PC acceptabil cu până la 700 de lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×