Mini Turul Magazinelor #115: Laptop ASUS la preţ bun, Galaxy A30s, Redmi 8A cu discount + boxă Amazon cu ecran

1.515 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #115: Laptop ASUS la preţ bun, Galaxy A30s, Redmi 8A cu discount + boxă Amazon cu ecran</b>Începutul de săptămână vă aduce şi mai multe oferte la produse tech variate. Avem un laptop azi pentru voi, unul entry level dar cu dotări peste medie, alături de un telefon cu baterie foarte generoasă, dar şi

Începutul de săptămână vă aduce şi mai multe oferte la produse tech variate. Avem un laptop azi pentru voi, unul entry level dar cu dotări peste medie, alături de un telefon cu baterie foarte generoasă, dar şi el entry level. Completăm cu unul dintre cele mai dorite telefoane Samsung midrange ale momentului, plus o boxă portabilă deşteaptă cu ecran Amazon, cu doar o bucată în stoc. Iată ofertele:

1. Xiaomi Redmi 8A

Xiaomi Redmi 8A

Cel mai ieftin telefon Xiaomi lansat în 2019 este Redmi 8A. Recent a devenit şi mai ieftin, iar PC Garage îl vinde la nici 510 lei. E clar că e un telefon entry level, dar bateria de 5000 mAh îi va atrage pe mulţi. Este combinată cu un ecran măricel, de 6.2 inch, cu rezoluţie HD şi cu un corp din plastic, destul de uşor, de doar 188 de grame. Aveţi şi 32 GB stocare, 2 GB RAM şi procesor Snapdragon 439, suficient pentru Facebook, YouTube şi mailuri. Ţine lejer două zile bateria, iar în spate avem o cameră de 12 MP, plus una de 8 MP în faţă.

2. Laptop ASUS A509FA-EJ367

ASUS A509FA-EJ367

Răsfăţat de multe reduceri am ajuns să consider OK un laptop Core i3 doar pe la 1399 lei, maxim 1599 lei. În acest caz fac o excepţie pentru că avem un model ASUS cu ecran Full HD de 15.6 inch, dar şi stocare SSD de 256 GB. Are şi 4 GB RAM şi costă 1699 lei la Altex. Face parte dintr-o generaţie mai nouă de produs, cu 3 porturi USB normale şi un USB-C. Are şi cititor de carduri, finisaj anti reflexie pentru ecran şi muchii foarte înguste ale display-ului. Touchpad-ul suportă gesturi de atingeri multiple.

3. Samsung Galaxy A30s

Samsung Galaxy A30s

Poate cel mai dorit telefon midrange Samsung al momentului, cel puţin în zona de sub 1000 de lei este acest model Samsung Galaxy A30s. Costă 929 lei la eMAG şi vine cu un spate cu prisme care prind lumina în mod interesant. Are 4 GB RAM, 64 GB stocare, procesor Exynos 7904, baterie de 4000 mAh şi ecran Super AMOLED de 6.4 inch. Singurul compromis ar fi rezoluţia HD+. Punctul de atracţie este combinaţia de camere din spate: principală, de 32 MP, secundară de 8 MP, cu obiectiv ultra wide şi cea Bokeh, de 5 MP.

4. Boxă portabilă Amazon Echo Show (resigilat)

Amazon Echo Show

Zic să vă grăbiţi să prindeţi acest produs până nu vi-l sufla cineva. Costă doar 599 lei această boxă deşteaptă Amazon cu ecran de 7 inch, în varianta resigilată. E doar o bucată disponibilă şi e ideală pentru a vă ghida cu video-uri prin reţele mai complicate în bucătărie. Are ecran de 7 inch şi e bun şi pentru videoconvorbiri cu cei dragi, via camera de 5 MP. Vine cu WiFi, control vocal, Alexa şi boxe stereo. Are 8 microfoane, WiFi şi Bluetooth şi are 1.1 kilograme.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×