Mini Turul Magazinelor #107: Samsung Galaxy A50 şi OnePlus 7 la un nou prag scăzut de preţ + televizor QLED ieftin

1.951 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #107: Samsung Galaxy A50 şi OnePlus 7 la un nou prag scăzut de preţ + televizor QLED ieftin</b>Azi avem doar un Mini Tur al Magazinelor pentru simplul motiv că suntem ocupaţi cu lansarea lui Google Pixel 4. Între timp vedem cum Samsung Galaxy A50 şi OnePlus 7 au scăzut la un nou prag de preţ, iar Samsung

Azi avem doar un Mini Tur al Magazinelor pentru simplul motiv că suntem ocupaţi cu lansarea lui Google Pixel 4. Între timp vedem cum Samsung Galaxy A50 şi OnePlus 7 au scăzut la un nou prag de preţ, iar Samsung ne propune un televizor QLED ieftin la cel mai mare magazin online de la noi. Şi am inclus şi consola Nintendo Switch Lite despre care vorbeşte toată lumea...

1. Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50

Sunt ferm convins că la final de an 2019 acest telefon are toate şansele la titlul de "telefonul anului", cel puţin la categoria midrange. Şi cum preţul e în picaj argumentele cresc pe zi ce trece. În ritmul actual de Black Friday îl vedem la 999 lei. Deocamdată costă sub 1.100 lei la eMAG cu voucher-ul de 5% pentru clienții fideli oferit în aceste zile. Este varianta cu 128 GB stocare, 4 GB RAM şi cu 3 camere în spate. Una dintre ele este camera ultra wide, poate cea mai bună din zona midrange în prima jumătate a lui 2019. Între timp a venit şi Redmi Note 8 Pro să îl provoace... Bateria e fantastică şi ecranul Super AMOLED este evident un plus.

2. OnePlus 7 (resigilat)

OnePlus 7

Am mai avut OnePlus 7 în Turul Magazinelor zilele trecute, dar pe la 2400 sau 2500 de lei. De această dată îl avem la 2299 lei în varianta resigilată, cu ambalajul original deschis şi cu urme uşoare de utilizare. Posibil să fi fost testat de nişte revieweri, ca şi noi. Atenţie, are aceeaşi garanţie că a unui produs nou. Telefonul vine cu design similar cu OnePlus 6T şi are două camere în spate, de 48 MP + 5 MP.  Ar fi peste OnePlus 6T la calitatea capturii. Procesorul Snapdragon 855 e puternic, avem şi 8 GB RAM şi 256 GB stocare, plus încărcare rapidă la 20W.

3. Consolă Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite

Cumva nu am apucat să includem aceasta consolă în Turul Magazinelor, dar o facem azi. Am tot urmărit produsul şi era 1049 lei acum câteva zile. Am încredere că va scădea din nou, deci nu vă faceţi griji. Costă sub 1100 lei la eMAG.ro aplicând voucher-ul pentru clienți fideli din campania actuală şi spre deosebire de Switch cel normal, are joystick-urile ataşate nu detaşabile. Are multiplayer local şi online. vine cu Bluetooth, WiFi, NFC, 32 GB stocare şi procesor custom NVIDIA Tegra. Beneficiază şi de difuzoare stereo şi de un ecran de 5.5 inch HD. E cu 100 de grame mai uşor decât Switch-ul clasic.

4. Televizor QLED Samsung QE40Q60RA, 109 cm, 4K

Samsung QE40Q60RA

Acum o săptămână găseam un televizor Samsung QLED resigilat sub 3000 de lei şi mi se părea o ofertă bună. Acum găsim unul nou nouţ la 2564 lei la eMAG.ro odată cu aplicarea codului promo pentru clienți fideli disponibil în aceste zile. Are diagonală de 108 cm, rezoluţie 4K, funcţii smart TV, conectivitate WiFi şi Bluetooth. Vine cu suport HDR 10+, Are două difuzoare de 10W, două porturi USB 2.0 şi 4 HDMI-uri. Faţă de OLED-uri, un QLED nu are burn in şi are o gamă de culori mai largă.

Avem şi asistent virtual Bixby şi o telecomandă multifuncţionala care poate controla multiple device-uri, inclusiv set top box. Avem şi o funcţie Game Enhancer, care oferă o experienţă îmbunătăţită la jocuri, care scoate la lumină scenele prea întunecate şi oferă şi detalii extra.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×