Mini Turul Magazinelor #77: Televizor sub 500 lei, blender puternic şi Xiaomi Mi 9 SE la super preţ

1.351 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #77: Televizor sub 500 lei, blender puternic şi Xiaomi Mi 9 SE la super preţ</b>Azi avem o versiune Mini a Turului Magazinelor, dar la fel de atractivă. Remarc faptul că multe magazine au oferte speciale în această perioadă, fie pentru televizoare, telefoane sau laptop-uri. Azi am găsit pentru voi

Azi avem o versiune Mini a Turului Magazinelor, dar la fel de atractivă. Remarc faptul că multe magazine au oferte speciale în această perioadă, fie pentru televizoare, telefoane sau laptop-uri. Azi am găsit pentru voi o ofertă excelentă la Xiaomi Mi 9 SE, un televizor de 80 cm la câteva sute de lei şi un blender puternic tot la câteva sute de lei. Plus un PC de gaming ASUS pentru casual gamers spre medium gamers. Toate acestea sunt mai jos.

1. Televizor LED Legend EE-T32, 80 cm

Legend EE-T32

Mărturisesc că nu am auzit de brandul Legend, dar puteţi afla mai multe din showroom, dacă televizorul e expus. Ce e sigur e că oferta e bună, pentru un TV HD Ready de 80 cm, la sub 500 lei la evoMAG.ro. Are şi slot CI+, timp de răspuns de 8.5 ms şi unghi de vizualizare de 178 de grade. Include şi tuner digital şi 1 port USB 2.0, dar şi 3 HDMI-uri.

Primim şi un SCART (RGB) şi rezoluţia reală este de 1366 x 768 pixelli. E bun pentru un bunic din provincie care vrea să intre în epoca HD.

2. Xiaomi Mi 9 SE

Xiaomi Mi 9 SE

Diferenţa dintre preţul practicat de alţi retaileri şi Quickmobile.ro pentru Xiaomi Mi 9 SE este impresionantă. Mai toţi vând telefonul pe la 1600 sau 1700 lei, dar Quickmobile îl are la doar 1499 lei, plus acel discount de 3% cu codul QUICK202. Vorbim despre un telefon cu 6 GB RAM totuşi şi cu o cameră triplă mai mult decât respectabilă, cu senzor principal de 48 MP, secundar de 13 MP (ultra wide) şi încă unul de 8 MP. Recent a primit si mod special de captura a Lunii, în stil Huawei P30 Pro. Avem şi cel mai puternic procesor midrange al momentului, Snapdragon 712 la interior.

3. Blender Trisa Energy Boost

Trisa Energy Boost

Judecând după ce am citit despre acest blender, ar trebui să fie unul dintre cele mai puternice de pe piaţă. Se găseşte la Cel.ro la 229 lei şi nu va avea probleme cu morcovi, portocale, kiwi, banane şi orice alte fructe şi legume. Are un sistem cu 6 cuţite şi ajunge la 25.000 de rotaţi pe minut. Motorul este unul de 1000W şi poate zdrobi gheaţă, miez, tulpini şi plante cu coajă lemnoasă.

4. Sistem brand ASUS Gaming G11DF

ASUS Gaming G11DF

Undeva între gaming-ul casual şi cel de nivel mediu se poate încadra acest PC, care costă 2797 lei la PCGarage.ro. Vine cu procesor solid midrange Ryzen 5 1600 la 3.2 GHz, 1 TB stocare HDD şi 8 GB RAM. Mai dispune şi de o placă grafică AMD Radeon RX480 cu 4 GB memorie, care duce la FPS-uri înalte Minecraft, Counter Strike şi Fortnite. Primiţi şi cadou un mouse pad ASUS Strix şi serviciu Seagate Rescue + Recovery.

PC-ul are şi card reader 6 în 1, 4 porturi USB şi e perfect upgradabil pe viitor, cu extra RAM, stocare, alt CPU sau placă grafică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×