Revolut împlineşte un an pe piaţa din România, ajunge la 250.000 de utilizatori; Propune o ofertă specială, cu card fizic gratuit

3.237 ori
<b>Revolut împlineşte un an pe piaţa din România, ajunge la 250.000 de utilizatori; Propune o ofertă specială, cu card fizic gratuit</b>Parcă mai ieri debuta Revolut pe piaţa din România, propunându-şi să ofere o alternativă la serviciile de banking clasice. Ei bine azi aflăm că Revolut a împlinit un an de prezenţă pe piaţa locală şi a ajuns la 250.000 de utilizatori

Parcă mai ieri debuta Revolut pe piaţa din România, propunându-şi să ofere o alternativă la serviciile de banking clasice. Ei bine azi aflăm că Revolut a împlinit un an de prezenţă pe piaţa locală şi a ajuns la 250.000 de utilizatori. Aşa cum şade bine unei aniversări, compania vine şi cu o ofertă specială, pe bază de card fizic gratuit.

Aflăm de la Revolut că România se află acum pe locul 2 în topul ţărilor cu cea mai rapidă creştere a acestui serviciu, după Marea Britanie. România este şi a cincea piaţă Revolut din Europa ca număr de clienţi, după Marea Britanie, Franţa, Polonia şi Irlanda. Volumul total de tranzacţii a trecut de pragul de 1 miliard de euro, iar peste 70% dintre tranzacţiile realizate de utilizatori sunt locale.

Revolut

În plus, românii ar fi economisit 10 milioane de lei folosind funcţionalitatea Vault. Şi pentru că am menţionat o ofertă specială, aflaţi că Revolut vă oferă posibilitatea de a comanda cardul lor fizic în mod gratuit direct din aplicaţie, până duminică, 26 mai. Iniţial Revolut a avut un singur reprezentant local, dar acum are o echipă locală formată din 5 persoane. În vara lui 2018 a anunțat și suport Google Pay în țara noastră.

Creşterea sa s-a realizat prin word of mouth, reţelele de socializare şi comunitatea formată în jurul serviciului. Avem şi ceva statistici despre utilizatorul clasic Revolut. Iată cum arată el: 32 de ani, mediu urban şi provenind din oraşe cu număr mare de utilizatori (Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Braşov, Constanţa).

Revolut

Comercianţii cu cel mai mare număr de tranzacţii în Revolut sunt OMV, LIDL, inmedio, McDonald's, Taxify, Auchan, Carrefour şi Glovo. Românii au folosit şi serviciile Revolut peste graniţă în ţări ca Marea Britanie, SUA, Spania, Germania sau Ungaria. Ca ultimă menţiune, România se află pe locul 3 în topul ţărilor cu cele mai multe abonamente Premium şi Metal, după Marea Britanie şi Franța.

Revolut este o companie din Marea Britanie, înfiinţată în 2015 şi având ca scop oferirea unei alternative de servicii financiare şi de banking, fără a depinde de o bancă anume. Oferă şi suport pentru criptomonede şi are peste 4 milioane de utilizatori în Europa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×