Mini Turul Magazinelor #84: Tablă interactivă pentru şcoli/corporaţii, Xiaomi Mi 9 la preț și mai mic + Xiaomi Mi Mix 3 la ofertă

2.604 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #84: Tablă interactivă pentru şcoli/corporaţii, Xiaomi Mi 9 la preț și mai mic + Xiaomi Mi Mix 3 la ofertă</b>La mijloc de săptămână este timpul unui nou Tur al Magazinelor, de această dată unul axat pe produse educative, două smartphone-uri Xiaomi, dar şi un aragaz la preţ prea bun pentru a fi ignorat

La mijloc de săptămână este timpul unui nou Tur al Magazinelor, de această dată unul axat pe produse educative, două smartphone-uri Xiaomi, dar şi un aragaz la preţ prea bun pentru a fi ignorat. E vorba despre Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi Mix 3, o tablă interactivă IQBoard şi un aragaz Samus. Hai să vedem care sunt ofertele:

1. Aragaz Samus SM550BPLS

 Samus SM550BPLS

Ştiu că e mai degrabă perioada în care îţi schimbi aerul condiţionat decât aragazul, dar oferta e prea bună pentru a fi ignorată. Avem de-a face aici cu un aragaz Samus, cu 4 arzătoare şi aprindere electrică, la puţin peste 700 lei la Cel.ro. Are şi lumină interioară, termometru şi nu mai puţin de 6 ani garanţie. Are grătar şi tavă şi vine cu siguranţe speciale la plite, în cazul în care flacăra se stinge accidental (se va opri alimentarea cu gaz).

2. Tablă interactivă IQBoard Light 87 inch

IQBoard Light 87 inch

Aceasta este cea mai ieftină tabletă interactivă de la evoMAG.ro, care e utilă pentru sălile de clasă, licee, facultăţi şi chiar şi şcoli. E bună şi pentru o prezentare la corporaţie sau firmele de tot felul. Costă destul de mult, 3.520 lei, dar poate fi dedusă din cheltuielile firmei. Include suport de tavan, o tabletă interactivă de 87 inch, videoproiector, butoane laterale customizabile şi software în limba română.

Aici aveţi şi alte variante de tablete şi pachete interactive, cu proiectoare short throw Sony, suporturi de perete şi sisteme audio la pachet.

3. Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi Mi Mix 3

Primul telefon cu camera selfie pe mecanism glisant testat de noi a fost Xiaomi Mi Mix 3, care a avut ocazia să facă super fotografii pe fenomenul de freezing rain în ianuarie 2019. Costă 2249 lei acum, rezonabil pentru un telefon cu procesor Snapdragon 845 şi o cameră destul de bună, atât în spate, cât şi în faţă. Stabilizarea optică a făcut o treabă bună şi avem ca bonus la pachet şi încărcător wireless oferit de Xiaomi, dar şi suport GSM Tellur de la PCGarage.ro. Vine cu încărcare rapidă pe fir şi 6 GB RAM, plus 128 GB stocare.

4. Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9 se apropia periculos de mult de preţul de 1600 de lei săptămâna trecută şi acum îl includem iar în tur, la un preţ şi mai mic, de 1613 lei la GearBest.com. Vorbim despre un flagship cu spate în gradient curcubeu reflectat dintr-un panou albastru. Are procesor de flagship de 2019, Snapdragon 855 şi o cameră triplă redutabilă (48 MP+ 16 MP + 12 MP), care îl întrece pe Nokia 9 Pureview şi se bate cu ZenFone 6 din ce am auzit.

Mai primim şi un ecran generos de 6.39 inch Full HD+, 6 GB RAM şi 64 GB stocare, plus o cameră selfie de 20 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×