Samsung Galaxy Xcover 4S este cel mai nou telefon robust al sud-coreenilor; Apare în randări și își dezvăluie dotările

1.165 ori
<b>Samsung Galaxy Xcover 4S este cel mai nou telefon robust al sud-coreenilor; Apare în randări și își dezvăluie dotările</b>Aproape că uitasem că Samsung produce şi telefoane robuste, dar iată un nou model Xcover apărând la orizont. Terminalul se numeşte Galaxy Xcover 4S şi apare în specificaţii şi randări proaspete. Era cunoscut până acum

Aproape că uitasem că Samsung produce şi telefoane robuste, dar iată un nou model Xcover apărând la orizont. Terminalul se numeşte Galaxy Xcover 4S şi apare în specificaţii şi randări proaspete. Era cunoscut până acum sub numele de cod SM-G398 şi a primit certificarea FCC în ultima lună, iar acum avem şi detalii noi şi un nume final.

Galaxy Xcover 4s

Xcover 4s va sosi cu un strat protector din cauciuc, care ajută cu aderenţa, dar îi creşte şi rezistenţa la scăpări şi contacte dure. Vine atât cu certificare IP68, cât şi MIL-STD 810G şi este dotat cu un ecran de 5 inch IPS LCD cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. Sub ecran se află butoane fizice, aşa încât să poţi controla telefonul sub apă sau când e acoperit cu noroi să zicem.

Galaxy Xcover 4s

În față găsim o cameră selfie de 5 MP, cu deschidere F/2.2, iar în spate se află o cameră de 16 megapixeli, cu deschidere F/1.7. În dreapta avem butonul Power, iar în stanga butoanele de volum, însoţite de un buton extra Xcover Key, care poate fi folosit pentru a activa orice aplicaţie sau funcţie doriţi.

La interiorul acestui terminal se află un procesor Exynos 7885, alături de 3 GB RAM, 32 GB stocare şi slot microSD. Samsung Galaxy Xcover 4S cântăreşte 172 de grame şi vine cu o baterie de 2800 mAh, una care se poate scoate din telefon. Va începe să fie vândut de pe 12 iunie la suma de 250 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×