Mini Turul Magazinelor #89: Reduceri masive la carduri SD, microSD, tabletă de câteva sute de lei cu 3G, Xperia 1 la reducere

1.759 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #89: Reduceri masive la carduri SD, microSD, tabletă de câteva sute de lei cu 3G, Xperia 1 la reducere</b>Acest Mini Tur al Magazinelor a fost inspirat de prietenii mei. Pregătiţi să plece în vacanţă, ei mă tot întreabă ce boxe portabile să îşi ia şi ce carduri microSD merită luate pentru a stoca sute sau mii de poze

Acest Mini Tur al Magazinelor a fost inspirat de prietenii mei. Pregătiţi să plece în vacanţă, ei mă tot întreabă ce boxe portabile să îşi ia şi ce carduri microSD merită luate pentru a stoca sute sau mii de poze. Am făcut o selecţie de carduri de la evoMAG.ro, dar avem şi o tabletă 3G super ieftină, un flagship Xperia care a mai pierdut din preţ şi o boxă portabilă rezistentă la apă şi quality. La final e un bonus pentru gameri. Iată ofertele:

1. Sony Xperia 1

Sony Xperia 1

Flagship-ul Sony Xperia 1 a debutat în magazine în această lună, pe la 3.999 lei peste tot. Cei care au prins precomanda cu televizor sau căşti cadou sunt norocoşi, dar avem şi alte veşti bune: a scăzut preţul, cel puţin la eMAG.ro unde a picat sub 3900 lei. Asta în condiţiile în care la Vodafone şi Orange sare de 4200 de lei. Vorbim despre un telefon cu procesor de flagship la interior, celebrul Snapdragon 855, plus 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare.

Ecranul 4K OLED HDR este selling point, cu aspectul său cinematic 21:9, dar nici camera triplă din spate nu e de lepădat.

2. Carduri SD şi microSD la ofertă pe evoMAG.ro

Card SD

  • Card de memorie Kingston Canvas Go, 64 GB: 67 lei
  • Card de memorie SanDisk Ultra, 64GB: 49 lei
  • Card de memorie SanDisk 32GB: 35 lei
  • Card de memorie Kingston Canvas Select, 16 GB: 15 lei
  • Card Sandisk Ultra, 128GB: 93.42 lei

3. Tabletă Lenovo Tab E7 TB-7104I

Lenovo Tab E7 TB-7104I

Una dintre cele mai ieftine tablete din România este acest model Lenovo găsit la Altex.ro. Costă doar 379 lei şi aduce atât WiFi, cât şi 3G, plus un ecran de 7 inch cu rezoluţie de 1024 x 600 pixeli. Avem şi un procesor quad core, 1 GB RAM şi 16 GB stocare. Are până şi două camere la bord şi faptul că rulează Android 8.0 Oreo nu e rău deloc. Bună pentru un copil, la jocuri casual și YouTube.

4. Boxă portabilă JBL Charge 4

JBL Charge 4

O boxă ideală de luat la picnic sau ţinut în recipientul de sticlă de la bicicletă, acest model JBL a ajuns să coste doar 699 lei la Quickmobile.ro. Preţul scade cu 3% dacă aplicaţi codul "QUICK202". Boxa rezistă la apă, cântăreşte sub un kilogram şi oferă 20 de ore de autonomie la playback muzical. Are Bluetooth evident, funcţie de powerbank, deci îţi încarcă telefonul şi are şi input de 3.5 mm.

Bonus: În perioada 24-27 iunie PCGarage.ro îţi oferă cadou un monitor de gaming Lenovo de 144 Hz la sistemele de gaming selectate. În principiu dacă iei un sistem de gaming de 4000+ lei te califici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×