[UPDATE3: eMAG vine cu o declarație oficială] - Preţuri greşite la eMAG.ro/ Ventum pentru accesorii de gaming: tastatura, mouse Steel Series, căşti şi tastatură mecanică Razer

5.616 ori
<b>[UPDATE3: eMAG vine cu o declarație oficială] - Preţuri greşite la eMAG.ro/ Ventum pentru accesorii de gaming: tastatura, mouse Steel Series, căşti şi tastatură mecanică Razer</b>Nu ştiu dacă aţi auzit de Ventum, dar în general când cauţi un joc de consolă la retailerii din România şi nu prea îl găseşti, te duci pe eMAG.ro şi Ventum (retailer acceptat de eMAG în cadrul Marketplace) are jocul respectiv. Mai mult decât atât Ventum

UPDATE 6-02-2019: Ca urmare a unui mail trimis către echipa eMAG pentru a afla cum se va finaliza această problemă a prețurilor greșite și a comenzilor anulate, am primit și răspunsul oficial pe care îl puteți citi mai jos:

La momentul actualizării ofertei de către partenerul din Marketplace, au apărut erori care au generat modificări ale prețului pentru toate produsele pe care acesta le avea în ofertă. Pentru că eMAG pune întotdeauna pe primul plan satisfacția clienților săi, vom căuta, împreună cu partenerul, soluțiile cele mai potrivite pentru clienți.

UPDATE 5-02-2019: Aflăm prin intermediul unui cititor Mobilissimo faptul că s-au anulat comenzile pentru produsele afișate la prețuri greșite ieri seară de către firma Ventum, totodată eMAG va oferi drept compensare vouchere a câte 50 lei pentru cei care au plasat comenzi. Revenim cu noutăți odată ce apar la nivel oficial (dacă apar..)!

ARTICOL INIȚIAL: 

Nu ştiu dacă aţi auzit de Ventum, dar în general când cauţi un joc de consolă la retailerii din România şi nu prea îl găseşti, te duci pe eMAG.ro şi Ventum (retailer acceptat de eMAG în cadrul Marketplace) are jocul respectiv. Mai mult decât atât Ventum are şi accesorii de gaming, iar azi pare să fi greşit preţurile la unele accesorii (nu vă agitați, ele nu se mai află pe stoc!).

1. Căşti Gaming Razer Thresher Ultimate Wireless PS4

Începem cu cea mai tare oferta de departe. Pe Compari.ro aceste căşti de gaming sunt în jur de 1100 lei, în cel mai bun caz 900 de lei, dar Ventum le avea la 71 de lei. Căştile debutau în 2017 şi e vorba despre un model wireless cu microfon digital. Se conectează la consola PS4 şi oferă suport Dolby Digital şi Dolby headphone. Au microfon retractabil digital şi ergonomic, cu acces rapid la funcţii. Pernele de urechi sunt uşoare şi realizate din spumă cu memorie şi din piele, luând forma capului pentru confort maxim.  

2. Tastatura Gaming Mecanică Razer Blackwidow Tournament Edition Chroma V2 Yellow Switch

Aceasta tastatură costa aproape 700 de lei la PCGarage.ro, dar la eMAG.ro era în jur de 90 de lei deci încă o greşeală. O tastatură mecanică robustă şi cu predilecţie la gaming de acest tip poate costa sute bune de lei, deci clar discount greşit de mare.

3. Mouse Gaming SteelSeries Rival 650 Wireless

Acest produs era disponibil la suma de doar 174 de lei. El costă 587 de lei la evoMAG.ro şi vine cu 12.000 DPI şi mecanism optic. Autonomia este de peste 24 de ore şi are încărcare ultra rapidă de 15 minute pentru 10 ore de utilizare continuă.

4. Tastatura Steel Series Apex M750

Una dintre cele mai atractive tastaturi de gaming din lume ajunsese de la 770 de lei la 70 de lei, tot prin greşeală Ventum. E dedicată pentru eSports, are contacte cu acţionare liniara, suport 100% anti ghosting, carcasa ultra durabilă şi iluminare dinamică pentru fiecare tastă, dar şi suport Discord Chat cu iluminare reactiva.

Din păcate stocurile s-au epuizat rapid sau au revenit la preţul vechi. Aşteptăm o clarificare de la eMAG sau Ventum pentru a afla ce s-a întâmplat.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×