Promoțiile de Singles Day continuă pe GearBest.com; Căști wireless Xiaomi la preț special!

647 ori
<b>Promoțiile de Singles Day continuă pe GearBest.com; Căști wireless Xiaomi la preț special!</b>Așa cum vă anunțam zilele trecute, înainte de Black Friday publicul din China se bucură de campaniilor promoționale de 11.11 - sărbătoarea cunoscută și sub denumirea de Singles Day. Promoțiile continuă și astăzi în oferta retailerul

Așa cum vă anunțam zilele trecute, înainte de Black Friday publicul din China se bucură de campaniilor promoționale de 11.11 - sărbătoarea cunoscută și sub denumirea de Singles Day. Promoțiile continuă și astăzi în oferta retailerul chinez GearBest.com care ne aduce discount-uri atractive pentru căști wireless, smartwatch-uri, dar și telefoane sau dispozitive precum seturi TV Box 4K.

Xiaomi AirDots Pro 2

Noi am pus ochii pe o pereche de căști wireless numită Xiaomi AirDots Pro 2 ce sunt incluse într-o campanie de vânzări flash. Ca design acestea amintesc clar de o clonă AirPods cu mici modificări pe ici pe colo. Pe partea de dotări oferă microfoane duale pentru anularea zgomotului din mediul înconjurător (ENC), suport LDHC HD, Bluetooth 5.0 și ni se promite un bass puternic grație driverelor de 14.2 mm.

Xiaomi AirDots Pro 2

Căștile au un design semi-inear și fiecare unitate (stânga, dreapta) are o greutate de doar 4.5 grame. Bateria de la interior oferă până la 4 ore de playback audio iar cu ajutorul cutiei de purtare/încărcare, autonomia ajunge la 14 ore. Controlul se face prin gesturi touch pe corpul căștilor. 

Acestea sunt vândute pentru suma de doar 50.32 euro, iar lista completă de reduceri GearBest.com poate fi accesată de aici!

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×