Reduceri și Campanii Online #225: Azi evoMAG, PC Garage, Altex, Libris [...]

840 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #225: Azi evoMAG, PC Garage, Altex, Libris [...]</b>Weekend-ul este oficial aici și ce alt mod mai bun de a ne ocupa timpul decât o sesiune de shopping online! Dacă fix asta doriți să faceți în aceste două zile libere atunci ați nimerit la fix pentru că astăzi avem să vă prezentăm

Weekend-ul este oficial aici și ce alt mod mai bun de a ne ocupa timpul decât o sesiune de shopping online! Dacă fix asta doriți să faceți în aceste două zile libere atunci ați nimerit la fix pentru că astăzi avem să vă prezentăm un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online pe seama căruia veți afla ce noutăți în materie de oferte au apărut online. Avem de asemenea și un produs erou al zilei la final de articol! 

Produsul erou al zilei:

Avem astăzi încă o recomandare pentru gameri și anume consola Microsoft Xbox One pe care o puteți achiziționa acum din oferta celor de la Altex.ro la suma de doar 934 lei. Este varianta One S pe alb ce vine cu 1 TB de stocare la pachet și cu un controller pe aceeași nuanță de alb. Cei interesați găsesc și modele resigilate la sub 800 lei tot pe site-ul Altex. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×