R.I.P Apple AirPower! Accesoriul de încărcare wireless este anulat, fiind aparent prea greu de produs

1.212 ori
<b>R.I.P Apple AirPower! Accesoriul de încărcare wireless este anulat, fiind aparent prea greu de produs</b>Deși fanii Apple încă mai visau la ziua în care accesoriul de încărcare wireless AirPower avea să devină disponibil comercial, iată că astăzi vine vestea proastă - aceea că proiectul a fost anulat oficial. Anunțul a fost făcut de

Deși fanii Apple încă mai visau la ziua în care accesoriul de încărcare wireless AirPower avea să devină disponibil comercial, iată că astăzi vine vestea proastă - aceea că proiectul a fost anulat oficial. Anunțul a fost făcut de către compania din Cupertino în ultimele ore și motivul dat de Tim Cook este acela că accesoriul este foarte greu de produs dintr-un motiv sau altul. 

Avem mai jos și o declarație oficială din partea lui Dan Riccio, Senior VP în cadrul departamentului Hardware Engineering Apple și aflăm că este prima oară după mult timp când Apple decide să anuleze un produs prezentat oficial în cadrul unui eveniment de presă, ceva ce se întâmplă rar în tabăra Apple.

După mult efort, am ajuns la concluzia că AirPower nu va ajunge la standardul de calitate dorit și am anulat proiectul. Ne cerem scuze acelor clienți care așteptau această lansare. Cu toate acestea credem că viitorul este wireless și dorim accelerarea experienței de utilizare wireless. 

Vă reamintim că AirPower a fost prezentat în septembrie 2017 alături de iPhone X și de-a lungul timpului au fost numeroase probleme inginerești ce au condus la amânări peste amânări. Deși Apple nu dezvăluie motivul real pentru care AirPower nu va mai exista, zvonurile indică posibilitatea ca accesoriul să fi suferit de supraîncălzire datorită celor 2 bobine de încărcare wireless aflate la o distanță mică una de alta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×