Reduceri și Campanii Online #228: Azi Cel, Notino, PC Garage, Libris [...]

592 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #228: Azi Cel, Notino, PC Garage, Libris [...]</b>La mijloc de săptămână aruncăm o privire asupra ofertelor din online pentru a vedea ce mai este nou și dacă există reduceri interesante de care să profităm în această perioadă. Aveți lista celor mai proaspete campanii mai jos

La mijloc de săptămână aruncăm o privire asupra ofertelor din online pentru a vedea ce mai este nou și dacă există reduceri interesante de care să profităm în această perioadă. Aveți lista celor mai proaspete campanii mai jos și la final de articol un produs erou al zilei care bifează un discount cu adevărat interesant. Iată ofertele de azi!

Produsul erou al zilei:

Dacă încă apreciați telefoanele compacte atunci avem astăzi pentru voi o ofertă dedicată și anume modelul iPhone SE care la evoMAG.ro ajunge să coste doar 1.199 lei în varianta rose gold cu 16 GB stocare. Cu diagonală de 4 inch și cameră foto de 12 megapixeli în spate, acest device reprezintă un companion ideal pentru cei care vor să se axeze pe funcții basic dar și ceva aplicații + navigare web. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×