iHunt S60 Discovery: Conectivitate mulţumitoare, dar last gen

195 ori
<b>iHunt S60 Discovery: Conectivitate mulţumitoare, dar last gen</b>iHunt S60 Discovery nu face trecerea la USB Type-C, ci rămâne la microUSB 2.0. Măcar are jack audio şi vine cu 4G, ba chiar 4G+ din ce am înţeles, ceea ce pe hârtie înseamnă promisiunea a 300 Mbps la download.

iHunt S60 Discovery nu face trecerea la USB Type-C, ci rămâne la microUSB 2.0. Măcar are jack audio şi vine cu 4G, ba chiar 4G+ din ce am înţeles, ceea ce pe hârtie înseamnă promisiunea a 300 Mbps la download.

Speedtest iHunt S60 Discovery

Acesta este un telefon dual SIM cu două sloturi nano SIM, GPS, AGPS, Glonass, Bluetooth 4.1 şi WiFi a/b/g/n dual band. Primim şi WiFi Direct, iar apelurile au avut o claritate acceptabilă, dar volumul nu a bătut recorduri. La SpeedTest am încercat WiFi-ul şi am ajuns la 66.4 Mbps la download şi 24.9 Mbps la upload. Testul 4G nu a vrut să ruleze, în SpeedTest cel puţin.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×