Reduceri și Campanii Online #229: Azi Altex, IT Galaxy, iHunt, evoMAG [...]

761 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #229: Azi Altex, IT Galaxy, iHunt, evoMAG [...]</b>Weekend-ul se apropie cu pași repezi și dacă vreți să vă bucurați de un nou televizor sau poate de o consolă în aceste zile libere, ar fi momentul ideal să le comandați de pe acum pentru a vă fi livrate la timp. Noi avem pentru voi mai

Weekend-ul se apropie cu pași repezi și dacă vreți să vă bucurați de un nou televizor sau poate de o consolă în aceste zile libere, ar fi momentul ideal să le comandați de pe acum pentru a vă fi livrate la timp. Noi avem pentru voi mai jos o listă a celor mai proaspete reduceri oferite de către retaileri în mediul online, iar la final de articol găsiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit! 

Produsul erou al zilei:

Oferta specială pe care o descoperim astăzi este nimeni altul decât Samsung Galaxy A50, smartphone recent lansat în cadrul târgului MWC 2019 care se vinde de puțin timp pe plan local. Device-ul vine cu ecran generos FHD+, cu o cameră triplă în spate și pe deasupra și cu un scanner de amprente integrat în ecran. Orange are cel mai bun preț și anume 1.427 lei.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×