Reduceri și Campanii Online #267: Azi Libris, Cel, Notino, Fashion Days [...]

554 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #267: Azi Libris, Cel, Notino, Fashion Days [...]</b>Am ajuns iată la mijloc de săptămână, moment în care în online sosesc promoții proaspete din partea retailerilor. Noi le-am adunat pe toate în lista de mai jos pentru a vă scuti de procesul de căutare și ca de fiecare

Am ajuns iată la mijloc de săptămână, moment în care în online sosesc promoții proaspete din partea retailerilor. Noi le-am adunat pe toate în lista de mai jos pentru a vă scuti de procesul de căutare și ca de fiecare dată, la final de articol aveți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Folosind codul "topbrands" pe eMAG în aceste zile puteți beneficia de extra-reduceri atractive, un exemplu fiind laptop-ul ASUS VivoBook S15 care sosește cu ecran Full HD de 15.6 inch, procesor Core i5-8250U, 4 GB RAM, 256 GB stocare SSD, încărcător 45W și difuzoare stereo. Prețul este de 2.340 lei dacă folosiți codul mai sus menționat.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×