Reduceri și Campanii Online #236: Azi evoMAG, Cel, Notino, Libris [...]

631 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #236: Azi evoMAG, Cel, Notino, Libris [...]</b>La mijlocul lunii iată că retailerii ne întâmpină cu tot soiul de campanii promoționale de Paște, o veste bună mai ales dacă vreți să prindeți produsul preferat la un preț bun. Noi vă ajutăm prin lista de mai jos care

La mijlocul lunii iată că retailerii ne întâmpină cu tot soiul de campanii promoționale de Paște, o veste bună mai ales dacă vreți să prindeți produsul preferat la un preț bun. Noi vă ajutăm prin lista de mai jos care conține cele mai proaspete oferte din online, iar la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă, cu un bonus la pachet!

Produsul erou al zilei:

Doar astăzi puteți profita de o super ofertă marca PC Garage asociată monitorului de gaming Acer Nitro RG270bmiix cu diagonală de 27 inch, tehnologie LED și rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Acest monitor are o suprafață anti-glare și oferă timp de răspuns 1ms, rată de refresh 75Hz și interfață HDMI + VGA. Costă doar 824 lei și drept cadou primiți un mouse Acer Predator care ar costa 200 lei separat. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×