Reduceri și Campanii Online #326: Azi evoMAG, Altex, Orange, Cel [...]

783 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #326: Azi evoMAG, Altex, Orange, Cel [...]</b>În pragul ultimului weekend de vară, cel puțin calendaristic, aruncăm o privire asupra noutăților din partea retailerilor. Ne referim desigur la campaniile derulate de către aceștia în mediul online, multe promoții fiind de tip

În pragul ultimului weekend de vară, cel puțin calendaristic, aruncăm o privire asupra noutăților din partea retailerilor. Ne referim desigur la campaniile derulate de către aceștia în mediul online, multe promoții fiind de tip Back to School. Sunt multe oferte interesante și le găsiți pe toate listate mai jos, iar la final de articol un produs erou al zilei care primește un discount atractiv!

Produsul erou al zilei:

În cadrul campaniei Happy Weekend organizate de către Altex.ro în această perioadă puteți găsi și smartphone-ul Samsung Galaxy A20e la suma de doar 695 lei. Pentru prețul plătit primiți un device echipat cu ecran HD de 5.8 inch, procesor octa-core, 3 GB RAM + 32 GB stocare, cameră duală în spate, baterie de 3000 mAh și scanner de amprente. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×