Reduceri și Campanii Online #321: Azi eMAG, Altex, Libris, Cel [...]

639 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #321: Azi eMAG, Altex, Libris, Cel [...]</b>Weekend-ul mai că ne bate la ușă și dacă ați tot economisit în această vară, atunci nu ar strica să investiți banii puși deoparte în modernizarea căminului vostru cu noi electrocasnice. Sunt multe oferte de care puteți profita și pe toate

Weekend-ul mai că ne bate la ușă și dacă ați tot economisit în această vară, atunci nu ar strica să investiți banii puși deoparte în modernizarea căminului vostru cu noi electrocasnice. Sunt multe oferte de care puteți profita și pe toate le găsiți listate mai jos. La final de articol descoperiți și un produs erou al zilei ce se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă.

Produsul erou al zilei:

Unul dintre cele mai îndrăgite telefoane mid-range de pe piață este și Samsung Galaxy A40, telefon care în aceste zile ajunge să coste doar 929 lei în oferta celor de la Altex. Ca dotări el ne oferă un ecran FHD+ de 6.3 inch, procesor octa-core, 4 GB RAM + 64 GB stocare flash și o cameră duală în spate. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×