Reduceri și Campanii Online #355: Azi PC Garage, evoMAG, Libris, Germanos [...]

598 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #355: Azi PC Garage, evoMAG, Libris, Germanos [...]</b>Cum weekend-ul se apropie cu pași repezi nu ar fi deloc rău să vă comandați încă de pe acum produsele favorite, asta pentru a fi siguri că ele vor sosi în timp util. Poate plănuiți o sesiune de gaming cu prietenii iar o consolă echipată

Cum weekend-ul se apropie cu pași repezi nu ar fi deloc rău să vă comandați încă de pe acum produsele favorite, asta pentru a fi siguri că ele vor sosi în timp util. Poate plănuiți o sesiune de gaming cu prietenii iar o consolă echipată cu FIFA 20 sună alegerea cea mai potrivită. Sunt și multe alte promoții pe care le găsiți listate mai jos iar la final de articol un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

În oferta celor de la QuickMobile.ro și-a făcut apariția în ultimele ore și smartphone-ul Samsung Galaxy A50s, telefon ce primește din start un discount. Costă 1.599 lei în varianta cu 6 GB RAM și 128 GB stocare flash, dar puteți aplica și codul QUICK202 pentru o extra reducere de 3%. Ca diferențe față de A50 avem o cameră foto de 48 mpx în spate, un procesor actualizat și un design prismatic. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×