Samsung Galaxy Note 10e este real şi ar sosi în Europa, pe negru şi roşu

4.271 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10e este real şi ar sosi în Europa, pe negru şi roşu</b>Cu ceva vreme înainte de sosirea lui Samsung Galaxy Note 10, se zvonea că vom avea o versiune Pro a phabletului, dar şi un Note 10e. Până la urmă am avut doar un Note 10 şi un Note 10+, plus variantele derivate 5G

Cu ceva vreme înainte de sosirea lui Samsung Galaxy Note 10, se zvonea că vom avea o versiune Pro a phabletului, dar şi un Note 10e. Până la urmă am avut doar un Note 10 şi un Note 10+, plus variantele derivate 5G. Acum revine pe tapet aşa numitul Galaxy Note 10e şi avem detalii despre el mai jos.

Se pare că Samsung ar fi creat un Galaxy Note 10 cu preţ mai accesibil, cunoscut sub numele de cod SM-N770F. Acet nume de cod a fost descoperit de către cei de la SamMobile şi produsul va sosi în Europa în perioada următoare pe negru şi roşu. Samsung nu a mai cochetat cu un Note ieftin de pe vremea lui Note 3 Neo din 2014. Pe de altă parte Galaxy S10e s-ar fi vândut binişor, deci e o pâine de mâncat cu o seire "e".

Preţul de pornire al lui Note 10 nu îl califică deloc să fie un "Note 10+ mai ieftin", deci e nevoie de ceva şi mai accesibil. Sunt 2 teorii: Samsung va lansa noul Note până la Crăciun sau dacă nu poate, atunci îl va anunţa odată cu Galaxy S11 la anul, în februarie. Samsung domină piaţa smartphone-urilor cu stylus, fără un rival clar, deşi Huawei şi LG au mai propus ceva handset-uri cu astfel de accesorii. Mă gandesc la un LG Stylus sau Huawei Mate 20X. 

Posibil ca Samsung să vrea să atace şi zona terminalelor midrange cu stylus. Posibil ca Note 10e să aibă o cameră triplă, un ecran plat de 6 inch, procesor Exynos 9820/9825 sau Snapdragon 855. Ar mai putea avea şi 6 GB RAM şi doar 128 GB stocare. E loc pe piaţă pentru un Galaxy Note 10 Lite sau Note 10e? Vă aşteptăm cu răspunsul în comentarii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×