Reduceri și Campanii Online #369: Azi PC Garage, Altex, eMAG, Libris [...]

828 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #369: Azi PC Garage, Altex, eMAG, Libris [...]</b>Luna noiembrie este aici și marchează iată startul promoțiilor de tip Black Friday. Printre retailerii ce vor organiza o lună plină de reduceri cu ocazia acestui fenomen global de shopping se numără și Altex care ne-ar pregătit oferte

Luna noiembrie este aici și marchează iată startul promoțiilor de tip Black Friday. Printre retailerii ce vor organiza o lună plină de reduceri cu ocazia acestui fenomen global de shopping se numără și Altex care ne-ar pregătit oferte interesante. Avem pentru voi o listă a celor mai proaspete campanii din online iar la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

În oferta de Black Friday a celor de la Altex întâlnim reduceri atractive și pentru laptop-urile de gaming, un exemplu fiindacest ASUS TUF FX505DD-AL062 pe care îl puteți achiziționa acum pentru doar 2.649 lei. Vine echipat cu procesor AMD Ryzen 5, 8 GB RAM, 512 GB stocare SSD, ecran FHD de 15.6 inch și placă video GeForce GTX 1050 de 3 GB. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×