Reduceri și Campanii Online #333: Azi PC Garage, eMAG, Libris, Altex [...]

684 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #333: Azi PC Garage, eMAG, Libris, Altex [...]</b>Cu toate că astăzi este vineri 13, ghinionul nu apare în online acolo unde reducerile se țin lanț. Avem multe promoții interesante de împărtățit cu voi, toate acestea fiind prezentate în lista de mai jos. De asemenea, așa cum

Cu toate că astăzi este vineri 13, ghinionul nu apare în online acolo unde reducerile se țin lanț. Avem multe promoții interesante de împărtățit cu voi, toate acestea fiind prezentate în lista de mai jos. De asemenea, așa cum v-am obișnuit, la final de articol găsiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă.

Produsul erou al zilei:

Oferta zilei de azi vine tot din partea eMAG și de această dată este vorba despre un uscător de păr de la Rowenta, mai exact modelul Silence AC CV7930F0 pe care îl puteți achiziționa pentru doar 99 lei. Are 2 trepte de viteză, 3 trepte de temperatură și putere de 2300W, iar printre accesorii găsim și un difuzor pentru volum.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×