Reduceri și Campanii Online #393: Azi Notino, eMAG, Altex, PC Garage [...]

783 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #393: Azi Notino, eMAG, Altex, PC Garage [...]</b>În prag de weekend mai aruncăm o privire asupra ofertelor din online pentru a vedea ce ne mai propun retailerii în aceste zile și care dintre aceștia mai garantează livrarea comenzii până de Crăciun

În prag de weekend mai aruncăm o privire asupra ofertelor din online pentru a vedea ce ne mai propun retailerii în aceste zile și care dintre aceștia mai garantează livrarea comenzii până de Crăciun. eMAG este unul dintre acești comercianți și aveți la dispoziție și posibilitatea de a ridica produsele din showroom mai rapid. Găsiți o listă a celor mai proaspete oferte mai jos, iar la final de articol un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Dacă vrei să faci un upgrade PC-ului tău de acasă, atunci cea mai bună recomandare este clar să treci la stocarea SSD. PC Garage are multe oferte speciale în această perioadă pentru asemenea produse, iar la un preț de doar 137 lei puteți adăuga în coș SSD-ul ADATA SU650 cu 240 GB stocare, interfață SATA-III și aparent recomandat pentru gaming. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×