Reduceri și Campanii Online #329: Azi eMAG, Altex, Libris, PC Garage [...]

853 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #329: Azi eMAG, Altex, Libris, PC Garage [...]</b>După câteva zile de pauză iată că seria de articole informative "Reduceri și Campanii Online" revine cu forțe proaspete. E prima zi din săptămână și prima zi de școală. Avem multe oferte interesante pe care vi le dezvăluim

După câteva zile de pauză iată că seria de articole informative "Reduceri și Campanii Online" revine cu forțe proaspete. E prima zi din săptămână și prima zi de școală. Avem multe oferte interesante pe care vi le dezvăluim în lista de mai jos iar la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă!

Produsul erou al zilei:

Avem astăzi pentru voi un produs mai diferit față de cele prezentate până acum și anume aspiratorul fără sac Daewoo RCC-250R/3A pe care eMAG îl vinde doar astăzi pentru suma de 169 lei. Are putere de 800W, filtru HEPA, zgomot de 79dB, capacitate de colectare de 3 litri și un cablu cu lungime de 4.5m. Avantajul este acela că avem de-a face aici cu un aspirator fără sac. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×