Reduceri și Campanii Online #397: Azi Notino, PC Garage, eMAG, Altex [...]

927 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #397: Azi Notino, PC Garage, eMAG, Altex [...]</b>Începutul săptămânii ne aduce noi reduceri din partea retailerilor și pentru a vă scuti de căutarea acestora, v-am pregătit mai jos o listă a celor mai proaspete oferte ale acestor comercianți. Le aveți pe toate la

Începutul săptămânii ne aduce noi reduceri din partea retailerilor și pentru a vă scuti de căutarea acestora, v-am pregătit mai jos o listă a celor mai proaspete oferte ale acestor comercianți. Le aveți pe toate la dispoziție aici și puteți compara ofertele pentru a vă convinge că faceți o afacere bună și economisiți bani. La final de articol găsiți și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

În oferta Altex.ro găsiți astăzi smartphone-ul Huawei P Smart Z la un preț special de doar 849 lei. Acesta se remarcă printr-o cameră selfie pop-up, un ecran generos de FHD+ de 6.59 inch și prin bateria de 4000 mAh de la interior. Are cameră duală în spate și tot aici găsim și scanner-ul de amprente. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×